tiistai 15. toukokuuta 2012

You may strategically place your wonderful lips upon my posterior and kiss it repeatedly.

Ahh, Enään huima kuukausi ja meikäläinen on varmaan juuri näihin aikoihin yli hyper innostuneena toivottavasti eturivissä odottelemassa/katsomassa Marilyn Mansonia.
Tässä olis vielä pieniä juttuja hoidettavana noin asun suhteen. Pvc korsetin olen saanut jo haalittua niinkuin hameenkin, enää puuttuu asusta vain paita ja sukkahousut :)

Paidaksi haluaisin kunnolla puhvihihaisen pvc paidan ( ahh kuinka ihanan hengittävä vaihtoehto noin luultavasti +25 asteen lämpöön) ja sukkahousuiksi sellaiset isompi reikäiset verkkosukkahousut :)
Sukkahousut saankin ostettua ensiviikolla mutta paidan joudunkin väkertämään itse. Juuri tästä kohta lähdenkin metsästämään pvc kangastani tuolta vinttikomerosta.

Hameestani otsikkoon viitaten se on helkatin lyhyt joten vois melkeen kirjottaa alushousuihin että Kiss my ass. Tai sitten brodeeraan koulussa sellaisen kangasmerkin ja ompelen sen niihin sukkahousuihin kiinni. Näkyy sitten varmasti. :'D

Oivoi kuinka jännittää reissu jo nytten, pitää kyllä miettiä tarkkaan mitä otan mukaan ja tehdä matkasuunnitelmat sun muut valmiiksi ettei tarvitse niitä siellä enään sitten panikoida. Kaappaan mukaan kasetti kuvioisen minimatkalaukkuni ja lähden matkaan 14.5 illalla kohti helsinkiä. Aamulla joskus 7 aikoihin lähtee lento joten siinä 5 maissa pitäisi sitten kai olla lentokentällä. Tulee mielenkiintoista.

Ja otsikkoon viitaten myös kävin siis katsomassa Dark Shadows leffan, se oli aivan loistava :)! Tuli kyllä niin naurettua aivot ja keuhkot pihalle. :) Ja tuo otsikon lausahdus oli ehkä pahin naurun aiheuttaja :P

5 kommenttia:

 1. Me tahrotaan sitten kuvia valmiista asukokonaisuudesta!!

  VastaaPoista
 2. khyllä niitä saatte sitten joko hieman ennen reissua tai jälkeen :)

  VastaaPoista
 3. Mä löisin vetoo, että sä ressaat siä joka tapauksessa ihan kauheesti vaikka kuinka valmistelisit ja suunnittelisit. :D Tarvii myöntää, että mä ainakin ressaisin ja sekoilisin siä pitkin päivää jo pelkästää siitä tiedosta että illalla soittaa Manson. :)

  VastaaPoista
 4. Plus että mä kiusaan sua uudella haasteella joka löytyy mun blogista. :)

  VastaaPoista
 5. No nii ressaanki ku perkeleee hullu, se on varmaa :P Mut enemmän paniikin ehkäisemiseks pitää vähä suunnitella :P ettei mee mikää pielee !

  VastaaPoista