sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Happy Halloween !

Halloween se vaan on paras kaikista juhlista, niin minun mieleeni ja sitä kun saa irstaasti viettää melkeen koko viikon ! Kun itse järjestin kekkerini menneenä viikonloppuna ja ensiviikonloppuna on halloween klubi Laternassa, johon tietenkin sa a laittautua oikein karmaisevaksi ja katsella muiden ihmisten upeita luomuksia <3 Omat kekkerini menivät kutakuinkin hyvin, lukuunottamatta 3 ihmisen pukeutumattomuutta. 1 sai yllätyskutsun avecina joten ehkä se hieman helpottaa tuskaani, mutta 2 muun tiedossa pukeutumistoive/pakko oli kyllä. Itselleni siis on hyvin tärkeää kun järjestän naamiaiset, olisi ihmisillä kans se asu. Ei ne silloin ole naamiaiset jos ihmiset tulevat sinne itsensä näköisinä. Enkä minä edes vaadi mitään suurenmoista maskeerausta ja kalliita pukuja mutta ei ihan pelkät pupunkorvat tai pirunsarvet riitä. Siltä väliltä kumminkin, ei paljoa vaadi.
Siinä vähän vajaavainen tarjoilupöytä, vieraiden mukana tuli kaikkea mukavaa vielä mutta otin kuvaa vielä ennenkuin ekat vieraat ehti iskeä hampaansa mm. aivoihin :P Aivot olen tehnyt jokavuosi nyt, joten pitihän ne tänäkin vuonna sählätä, vaikka ensin olin sillä mielellä että jätän tekemättä. Kun ei niitä yleensä kukaan hirveästi syö. Eihän hyytelö ole se maailman ihanin asia. Tänä vuonna niistä tuli puoliksi hyvät ! Alakerros maistui ihan siedettävältä mutta tuo ylempi, jostain syystä kuultavaksi jäänyt maistui aivan karmealta. En kai sekoittanut tarpeeksi tai jotain.
Siinähän itse viikatemies taino.. nainen yrittää kalastella pahaa arvaamatonta Punahilkkaa.
Kiinni jäi. Seuraavan viikonlopun kekkereihin lienen pistävä saman asun, josko yritän tehdä tuon kallon paremmin naamaseeni. Nyt kun meni hieman kireälle tuo aikataulu ja en ollut kertaakaan edes harjoitellut. Niin minun tapaistani taas että voi helvetti soikoon.

3 kommenttia:

 1. Mukavaa oli kyllä ja upeita asuja oli <3

  VastaaPoista
 2. Nuo kaks viimestä kuvaa pisti kyllä hymyilyttämään, ihania! :D

  VastaaPoista
 3. Hahaa hyvä sitten ! Oli kyllä aika hilpeä meininki noita ottaessakin :D
  Viikatemiehenä/naisena oli hupaisaa olla :D

  VastaaPoista