perjantai 25. tammikuuta 2013

Some things never change, in this endless game.

But some do. Minä ihmisenä että tyyliltäni olen muuttunut roimasti. Muutos on huima, mutta tämä olen minä. Ja ei, en ole muuttunut naapurin tytöksi.
Hiukset on lähtenyt aika kätevästi, vaatekaappi on kokenut maailmanlopun ja turhat sievistelyt on jäänyt. Tällaista tänään, tällaista tulevassa. Olen päättänyt myös lopettaa blogin kirjoittamisen ( Ihankuin nyt olisin kirjoittanut sitä muutenkaan.) Luonteeseeni ei sovi asioideni levitteleminen ympäri maailmaa. So goodbye and thank you all.

4 kommenttia:

  1. Siistit hiukset! :) Harmi, että oot päättänyt kokonaan lopettaa blogin kirjoittamisen, siun höpinöitä on ollu mukava seurailla. ^^ Piti kysymäni myös, että lopetatko sie molempien blogien päivittämisen, vai pelkästään tämän? Mukava ois edelleen nuita siun käsitöitä ainakin seurailla, jos ei muuten. :>>

    VastaaPoista
  2. Vau, todella upeat hiukset! :) Voin täysin kompata Vivianin kommentia: todella harmi, että päätit lopetta! :/ Toivottavasti jatkat toista blogiasi :)

    VastaaPoista
  3. Mm, en vaan ole saanut aikaan kirjoittaa mitään ja niin eelleen. Jatkan kyllä juu toisen blogin pitämistä :) Kunhan saan taas kuvailtua teoksiani ja koulukin alkaa työharjoittelun jälkeen uudestaan!

    VastaaPoista