maanantai 4. lokakuuta 2010

Kahvitauko! :)

Jeps, nyt teki mieli kirjottaa jotain, istuskelen siis kahvitauolla koulutehtävistä :'D Josko nyt olen ollut aika laiska niiden suhteen eikä pitäisi mitään taukoja pitää, kun mallisto olisi pitänyt olla periaatteessa jo viime viikon perjantaina piirrettynä, mutta en minä jaksa millään ei-taukoa-ollenkaan-pelkkää-työtä tahdilla mitään tehdä. Onhan tuo nyt jo ihan hyvässä mallissa, joten suon itselleni tauon.
Sain siis kamerani viikonloppuna takaisin, jippii! Nyt toimii hyyyvin. Seuraavat kirjotukset käsitteleekin sitten ostoksia, yritän kasata kaikki mitä olen tässä lähiaikoina ostanut, tuskin muistan kaikkia :) Sen jälkeen sitten se asunto-esittely. Toivon että saan sen tehtyä tässä parin viikon sisällä. Pitää ensin vain tehdä verhot makkariin, ei kukaan minun rumia kaihtimiani halua nähdä :)

Meillä on koulussa nyt todella kiva maanantai tässä jaksossa, olemme vain 12 asti koulussa ^^ Tiistainakin on ihan kiva päivä, pitkä neljään asti mutta vihdoinkin meillä on myöhäisempi aamu, menemme vasta kymmeneksi kouluun :)
Uusi äidinkielen opettaja (sijainen) oli ihan mukavan tuntuinen, ja aiheetkin vaikutti ihan hyvältä. Ettei ole samanlaista kuin viime vuonna, tuntui kuin meitä olisi pidetty 1-3 luokan peruskoululaisina...

Hii... Tänään voisin vielä lukea Vampire Diaries, The return: Nightfallia ^^ 4 edellistä kirjaa eli The Awakening, The Struggle, The Fury ja The Dark reunion olivat tosi hyviä :) Viihdyttävää tekstiä. Eikä voi alkaa sanomaan että nuo olisi Twilight villityksen tuomia twilight kopioita, koska eka kirja noista on kirjoitettu 1991. Suosittelen kaikkia lukemaan nuo jos tykkää Vampyyri yms muusta yliluonnollisesta höpinästä :) Toki tuossakin on jotain juttuja mitkä eivät ole ns. alkuperäsiä ja oikeita kuvauksia vampyyreistä, mutta mun mielestä on vielä ihan hyvin tehtyjä^^
Mulla itelläni on vielä lukematta tuon nyt meneillään olevan lisäksi sarjan 6 ja 7 osa, eli The return: Shadow Souls ja The return: Midnight. Tuo Midnight ei ole vielä tainnut edes ilmestyä.
Olen myös seurannut tuota Vampyyri päiväkirjat TV-sarjaa. Olen tykännyt :) Eroaahan se huimasti noista kirjoista, mutta eipä tuo mitään, eivätpä ne elokuvat ja sarjat ikinä mene täysin kirjojen mukaan. Tykkään hirveästi niiden vampyyri veljesten (Stefan ja Damon) näyttelijöistä. Elenan näyttelijä on näyttelijänä mainio, tosin sen ulkonäkö ei vastaa kirjan Elenan ulkonäköä mutta olen ollut silti ihan tyytyväinen. Muihinkin näyttelijöihin olen ollut tyytyväinen. Harmi vain kun sarja tulee niin pirun myöhään että väsyttää aina perjantaisin huimasti kun on edellis yönä päässyt nukkumaan vasta 00.00 maissa, mutta on se sen arvoista :D Kerrankin olen katsonut joka ikisen jakson unohtamatta yhtäkään.Mutta joo, nyt saa kyllä jo riittää :) Heippahei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti