sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Ostoksia, ostoksia ja loma!

Hihiii!! Kamera on tullut takaisin ja sain jopa ryhdistäydyttyä ja otettua kuviakin niistä muutamista ostoksista mitä nyt olen lähiaikoina ostanut... En jaksanut alkaa miettimään mitä kaikkea olen sinä aikana ostanut kun kamera oli karkuteillä, mutta on tässä nyt vähäsen jotain.

Elikkäs, kirpparilla 2 kaverini kanssa pyöriessä löysin kivoja nappeja, 2e/pussi ja niissä pusseissa oli niitä nappeja aika paljon, ei paha :)Samaiselta kirppikseltä löysin myös söpön paidan, en yleensä tykkää tunikamallisista paidoista, mutta tämä kun maksoi vain 2e, niin ei sitä sinnekkään voinut jättää. Ja näyttää ihan kivalta päällä.


Siitten Tiimarista ostin 1e/kpl tällaisia kynttilänjaloiksi ristittyjä pulloja, mutta tiedä sitten tungenko niihin kynttilää vai pidänkö vain jonain muuna koristeena.


Sitteennn... 2 tekoripset ostin, kun olin ostamassa eräästä liikkeestä kenkiä, jotka maksoivat 75e, ja minulla oli 85e lahjakortti. Enkä enään todellakaan halunnut 10e lahjakorttia kyseiseen liikkeeseen koska sieltä en löytänyt mitään. Joten ostin sitten kahdet 5e maksavat tekoripset.


Olen myöskin hullaantunut tekokynsiin, en semmoisiin mitkä maksavat kymmeniä euroja, vaan ihan tavallisiin kauppojen kynsiin. Eiväthän ne pysy kiinni kauaa, ja irtoilevat yksitellen millon mistäkin kynnestä, mutta on nää helpommat ku kynsien lakkaaminen ja lakan ylläpitäminen..


Ja viimeiseksi minun ihana hattu löytöni, kirpparilta myöskin, tuommoinen punainen hattu, johon itse laitoin vähän mustaa pitsiä ja tuon ruusun, ettei se olisi niin kauhian punainen :)


Siinä oli sitten ostokset tältä kertaa :)

Mitä lomaan tulee, se on nyt vihdoinkin koittanut ^^ Ja sitä kyllä tarvitaankin. Koulussa on ollut melko stressaavaa. Meidän opettaja aiheuttaa meille kaikille kohta hitaan stressi kuoleman.
Lomalla istuskelenkin äitini luona täällä MAALLA. No joo, maalla tosiaan mutta ei se minua haittaa kun vain ei tarvitse tuonne kylälle lähteä tuijotettavaksi ja arvosteltavaksi.
Toisen puolet lomasta vietän Rakkaani luona Helsingissä. Pitää keksiä jotain tekemistä niille päiville kun tuo on töissä. Enköhän minä jotain keksi, lähden sitten vaikka, yllätys yllätys, shoppailemaan. Se tosiaan ei ole paras mahdollinen juttu koska pitäisi nyt ryhtyä osto lakkoon. Tavaraa kertyy liikaa ja rahat tuntuu häviävän, Oho, voiko niinkin tapahtua?
Mutta joo-o, en nyt keksi muuta kirjoteltavaa, seuraavaan kertaan sitten. Heiheij.

1 kommentti:

  1. Kivoja ostoksia, varsinkin tuon tunikan ja hatun kelpuuttaisin omaankin vaatekaappiini! :)

    VastaaPoista