sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Myöhässä tuleva Halloween juttu.

Tämä tulee myöhässä, koska en ole aiemmin vain huomannut tehdä tätä juttua, jos totta puhutaan :)
Elikkäs, 30.10.2010 oli nämä kekkerit.

Syötävien tekeminen oli viedä minulta hengen, stressasi vääntää ekaksi Omar - karkki sormia, sitten tehdä aivohyytelöä, josta läikkyi jääkaappiin pistäessä sitä liivate-kerma-maito-vaniljakastike litkua niiden sormien päälle, ja ne piti sitte
pestä.


Siinä kuvaa sormista, niitä ei paljoo suostuttu syömää ku oli kuulemma liian oikeen näkösiä, ei mun mielest kyl :P


Siinä on illan päätähti eli hyytelö-aivot. Ne olivat vaniljan makuiset :)


Tässä on kaverini tekemiä outoja sini- kermaisia muffinsseja, ne olivat todella hyviä ^^


Siinä on kuva pöydästä kokonaisuudessaan :)

Ennen kaikkia makeita herkkuja tietenkin syötiin kunnon ruoka, jossa kaverini auttoi minua koska oli hieman kiire ^^ Mustaa&Violettia pastaa ja jauhelihakastiketta :D Oli meinaan hyvää! Harmi ettei siitä ole kuvaa, koska ruoka oli aika hassun näköistä.

Sitten voitaisiin siirtyä koristeisiin ^^ Koristelin taloa edellis iltana ja aamupäivästä, koska meillä on aika iso talo, jouduin tekemään noita pahvilepakoita itse, että säästäisin kuluissa. Mutta kyllä sitä rahaakin meni jonkunverran. Onneksi hämähäkin seitit olivat viimevuodesta jääneitä. Erään hyvän ystäväni mukavuudeksi, en ripustanut hämähäkkejä seitteihin.


Keittiön lampusta, ruokapöydän yllä riippui itse tekemiäni silmiä :D Niitä oli aika hauska tehdä. Tussit, massapalloja, pari nuppineulaa ja punasta lankaa tarvittiin. Tuli halvemmaksi kun ostaa kaupasta :D


Keittiön pöydällä oli tällaiset kivat kynttilät, nuo pääkallo kynttilät ovat Punanaamiosta, muistaakseni 3.50e kpl. Ne olivat kyllä pirulliset, kun steariini valui/roiskui pöydälle. Johtui varmaan kynttilän pienestä vinoudesta.


Hämähäkkien sijaan hirtin luurankoja noihin seitteihin. Seitit pysyivät mainiosti kiinni rösöisessä tiili seinässä :D


Siinä on olkkarin pöytä, silmiä, kynttelikkö ja Kalmankirja, johon meidän piti kirjoitella ja piirtää kaikkea kivaa, mutta se sitten jäi :(


Siinä on meidän olohuoneen takankuva, jonka olen koristellut pienesti. Myöhemmin illasta tuota reunaa koriste muutama musta ruusu.


Tässä on ihastuttava ja ystävällinen talon esittelijämme, joka ystävällisesti ohjasi vieraat kylppäriin. Ja kaikkihan jossain määrin pelkäävät kylpyhuoneita ja peilejä, suluissa lukeva teksti onkin mainio.


Tässä vielä kuva minusta, muista en viitsi laittaa kuvaa koska en ole kysynyt lupaa :) Ystäväni teki nuo meikit, koska omiini en ollut tyytyväinen ^^ Kiitoksia hänelle.

Mutta joo, tässä tämä olikin. Seuraavaksi, luultavasti vasta ensiviikolla teen viimeisistä ostoksistani jutun. Siksi vasta ensiviikolla, että tilaamani korsetti pääsee mukaan :)

2 kommenttia:

  1. Mahtavia herkkuja! Etenkin nuo aivot ovat onnistuneet todella hyvin, miulla tuntui että niihin omiin brainsseihin tuli turhan vähän liivatetta :/

    VastaaPoista
  2. Mulla onnistui ne ihan hyvin juu, laitoin 18 liivatelehteä ja sitten siellä oli 1l maitoa, 1dl kermaa ja 4dl vaniljakastiketta :)

    VastaaPoista