perjantai 26. marraskuuta 2010

Kylmyys saa jo unohtamaan senkin, mitä on ostanut.

Niinkuin otsikko kertoo, olen unohtanut varmasti joitain ostoksia, mitä olen lähiaikoina tehnyt. Ajattelin nyt kumminkin kasata jotain juttuja rahapussiani köyhdyttäneistä ihanuuksista.

Aloitetaan vaikka tuosta koru puolesta...
Mähän oon armoton sormus friikki, niitä, jos jotain ei voi koskaan olla liikaa. Ja varmasti minut tuntevat henkilöt sen tietää, kun päivittäin melkein jokaisessa sormessa killuu ties minkälaisia sormuksia.

Tämän ihanuuden ostin huuto.netistä, hieman kirpaisi hinta mutta kauneus voitti :)


Tämä taas löytyi Indiskasta, eikä maksanut kuin 4.95 tai 5.95, en muista tarkalleen, mutta tuon verran maksan mielelläni kauniista sormuksesta ^^


Kirppari penkomisestakin on usein, todella usein hyötyä. Nämä kaksi maksoivat 1e/kpl. Nuo vaihtavat molemmat väriä, riippuen lämpötilasta :)




Tässä sitten ei olekaan enään sormuksia, vaan korvikset jotka ostin tuossa pari viikkoa sitten. Yleensä en tykkää mistään helmijutuista, mutta nämä olivat jotenkin kivat :)Minä nyt jo hukkasin toisen johonkin tuonne pöydälle, niin kuvassa on vain yksi ^^


Ostin myös kivan rannekorun, niistä minulla on kanssa pulaa tällä hetkellä, kun edellinen jos toinenkin rikkui :/ Tämä oli mukavan näköinen, ja ihan suht hyvän hintainenkin.



Siinä oli niistä koruista, nyt voidaankin siirtyä vaatteisiin.

Nuo ''normi kaupat'' alkavat näin syksyisin/talvisin käymään kovin vaaralliseksi rahapussille tätä nykyä. Kaksi seuraavaa ja ihanaa paitaa löysin Kappahl:sta.




Seuraava ihanuus on Backstreetistä, vihdoinkin takki, jota oikeasti rakastan. Olen niin kyllästynyt pitkiin perus villakangastakkeihin, ne kun eivät kovin naisellisia loppujen lopuks ole. Lämminkin tämä takki on, vaikka kangas tuntuu ohuelta. Tätä tosin en ostanut itse, vaan sain murultani joululahjaksi ^^ Joo, siis jouluhan on jo.


Vaatteita en nyt ole paljoa ostellut, paitsi yhden paidan vielä. Siitä nyt ei ole kuvaa koska se on pesussa, ja on niin samantapainen kun tuo toinen pitsipaita. Kaula-aukon alla vaan on isompi kuvio ja paita on hieman pidempi kuin tuo.

Asusteet sun muut turhuudet kuuluvat myös mun ostoslistalleni. Löysin kivan pitsisen vyön, jota käytän noiden pitsipaitojen kanssa, tuomassa niille hieman muotoa. Molemmat niistä kun ovat tuollaisia mamma malleja ilman :)


Ja viimeisenä, ja parhaana löytönä esittelen uuden ihanan laukkuni :)
Olen hurahtanut tuollaiseen karvaan jostain syystä, takissakin sitä esiintyy, ja harkitsen kenkien ostoa missä yläreunassa on karvareunus. Ihanuuden löysin UFF:n myymälästä, hintaan 4.50e ja rusetin ostin siiihen koristamaan, taisi olla 7.95e



Ostoksista on nyt jauhettu tarpeeksi. Kyllä niitä taas pian lisää tulee, kun minut tuntee.

Niinkuin varmasti moni on huomannut, ulkona on HYYTÄVÄN kylmä. Kylmä ei mulle oo mikään ylitsepääsemättömän kauhea juttu, vaikka se inhottavalta tuntuukin. Valitsisin kumminkin aina mieluummin kylmän kuin kuuman. Monestakin syystä.
Talvessa eniten häiritsee se, että joutuu pukeutumaan niin paksusti, ja näyttää useemmiten sitten kävelevältä makkaralta. Myöskin liukkaus on ärsyttävä asia, kun joutuu tunkemaan rumat ja tylsät kengät jalkaansa. Löysin kyllä ehkä ihan kivan näköiset kengät, mistä tuossa aiemmin mainitsinkin, mutta vielä on vaarana se, etteivät ne sovi jalalleni. Ensiviikolla menen niitä sovittamaan kun menen Helsinkiin.
Helsingistä, niin. Olen siis muuttamassa asumaan sinne 2 kuukaudeksi, koska en saanut mitään kivaa työssäoppimis paikkaa Tampereelta. Helsingistä löysin sitten yhden kivan nahka-ompelimon, sinne soitin ja ilokseni sain kuulla että pääsen sinne työskentelemään. Hirvittää kyllä hieman, koska nahka on minulle kumminkin outo materiaali vielä, koulussa ei ole vielä ollut sitä koskevaa jaksoa. Noh, oppiinhan sinne mennään, joka tapauksessa. Jännittää myös aikalailla ja osakseen hirvittää myös tuo asuminen helsingissä, muruni luokse sinne majoittaudun.

Helsingistä en tunnekkaan sitten ketään muuta kuin hänet, joten pelkään että kutistun yksinäisyyteen ja ahdistukseen, kun ei ole ketään kaveria. Kaverit kumminkin ovat aina eri juttu kun seurustelu kumppani. Ja jos sitä majailee kaiket viikot yhden ihmisen kanssa neljän seinän sisällä, ärsyyntyy väkisinkin, vaikka on läheinen henkilö kyseessä. Pulma tilanteita tulee varmasti myös silloin, kun hänen kaverinsa saapuvat sinne viettämään aikaa, minua kun ei nuo pelit sun muut paljoa innosta. En suhtaudu haudan negatiivisesti niihin, että ne olisi huono asia. Minua ei vain huvita moiset.

Eli jos joku kiva Helsinkiläinen lukee tätä, joka tykkää käydä kahvittelemassa muuten vaan, ja ostoksilla jahtaamassa kaikkea kivaa nättiä hepenettä ja helyä yms, saa toki kommnentoida ja tutustua minuun ^^

Jee, sain vihdoinkin tehtyä tämän jutun! Oli todella kiireistä tällä viimeisellä viikolla koulussa, kun oli iso pukuhistorian työ kesken, jonka sain vasta tänään valmiiksi. Jakkukin siellä on kesken koulussa, ja jää sellaiseksi myös kun alkaa se työssäoppiminen. Helmikuussa jatketaan sitten.

Ja ainiin, se korsetti josta puhuin... Tuli kyllä perille, mutta huuto.netissä ollut kuva oli todella harhaanjohtava... Meinasin silmät pullahtaa päästä kun avasin paketin, puoliksi ärsytyksestä, puoliksi inhotuksesta. Korsetti oli pohjaväriltään musta, ja punaisilla kuvioilla varustettu... En voi korseteissa, tai yleensäkään missään vaatteissa sietää tuollaisten kuvioiden ja punaisen värin yhdistelmää. Varsinkaan jos punainen on kirkas. Kuvassa korsetti siis näytti lähemmäs viininpunaisen-marjapuuron väriseltä, mustilla kuvioilla. Lisäksi siinä huomasin, että korsetti oli muoviluinen.. Ja nehän kun ovat täysiä leluja, olisin pettynyt kumminkin, olisi sitten korsetti ollut oikean värinen tai ei.
Onneksi myyjä sitten suostui palauttamaan rahani, ja takaisin lähettämisestä aiheutuvat postikulut.

Mutta joo, nyt minä lähdenkin tästä pakkailemaan kamppeitani sunnuntain lähtöä varten.. Paras aloittaa ajoissa, ettei mitään unohdu. Heipparallaa ja seuraavaan kertaan sitten taas ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti