keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Why are you so white?

Sitä tässä on taas saanu kuulla oikeen mielinmäärin. Olen siis taas turkiss a lomailemassa, en ole tänne varmaan sitä kertonutkaan.
Joka ikinen hetki kun tuolla jossain kaupungilla kävelee niin kuuluu kyseistä lausetta valehtelematta joka toiselta ihmiseltä.. Siinä sitten saa selittää viis minuuttia minkä takia olen valkoinen ja minkä takia haluan olla valkoinen.


Kuuma täällä on ku sanonko missä, 36-40 astetta ollu joka päivä. Joku mies kehuskeli että kipuaisi lähemmäs 50 astetta auringon paisteessa.
Mutta tässähän tää menee, altaalla aamupäivät että pääsee sitten vetee vilvottelee tai sitte istue huoneessa jossa on tehokas ilmastointi.

Nää ihanat turkin moskiitot on syöny mut nii pateille että piti jopa käydä lääkärissä, oli niin turvonnu parista kohtaa. Sain sellasta hyvää voidetta mikä vie kutinan heti pois ja laskee kyllä turvotuskin niistä puremista.
Täällä on kyllä lääkkeet huomattavasti halvempia kuin suomessa. Itse lääkärillä käyminen oli kyllä hieman hintavaa mutta onneksi on matkavakuutus.

Selviytymis paketti :'D Hattu, huivi,rakkolaastareita :'D, AURINKORASVA, sit se hyttys voide ja juomista :D Tietenkin myös aurinkolasit.

Olen tapani mukaan jo saanut ostettua miljoonat kengät
Mutta täysin vastaan tapojani ostin jopa kahdet ballerina malliset kengät, onhan ne myrkkyä jalalle ja näytän kutakuinkin typerältä niissä, mutta niillä pääsee kummiskin talloon kauemmin ilman itkun vääntöö.
Ei, enhän minä nyt ole seonnut, olen ostanut kyllä korkkaritkin jotka on melkoisen kivat :) Sopii edellisellä kertaa ostamaani laukkuun todella hyvin.


Noista punaiset koristeet omaavista tykkään paljonkin, ne on nätit ja ei paina/hierrä mistään. Mustat hieman hankaavat kantapäästä mutta eiköhän ne siitä vielä muotoudu.
Korkkaritkin siinä näkyvät, ne on ihan superkivat mun mielestä ^^

Mutta eikai tässä muuta, pian se on lähtö tuonne keskustaan katteleen jotain ja ehkäpä syömään. Heipparallaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti