keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kämpässä on liikaa tavaraa, joten eiku myyntii vaa!

Jooh, ajattelin tällä kertaa pistää suoraan blogiin noita vaatteita sun muita mitä olen huuto.netissä yrittänyt myydä, kun eivät sieltä ole koskaan menneet ja muutenkin tuo huuto.net on mennyt kummalliseksi. Joten, tässä tulee näitä myytäviä juttuja muutama aluksi, myöhemmin sitten lisää. Hinnoista voi toki aina jutella :)

Aluksi vaatepuoli

Sininen/musta nätti lyhyt hame.Koko ompi M/L. Hyvässä kunnossa kaikinkaikkiaan, ainut vika on se että noita rusetteja on lähtenyt irti. Hintaa voisin sanoa 17e

Musta/violetti pääkallo mikälie liekki kuvio hiippahuppari, Koko M. Huppari on hyvässä kunnossa, paljoa en ole pitänyt. Hinta hmm, 15e.

Liituraitajakku, koko arviolta S/M. Aika paljon pidetty mutta ehjä kanssa. Hinta 5-10e, tarjotkaa jotain, en osaa sanoa :)

Sininen loimusametti minihame, Koko on varmaankin S, kysykää tarkempia mittoja jos kiinnostaa. Hinta 5e

Punainen samettimekko, koko s/m. Kysykää tarkemmin jos kiinnostaa. Hintaa 5e

Siniset, rypytetyt satiini juhlahanskat. Hyvässä kunnossa, kerran tai kaks kokeiltu. Aika pienet sormista. Hinta 5e

Sitten kaikkee muuta pikku tavaraa:

Kaksi nättiä tuikkukynttilän pidikettä. Hinta 10e yhdessä.

Kaksi koriste/kynttilän pidike pulloa.(kuvassa vain yksi, toinen vieläkin papereissa.) Hinta 6e yhdessä.

Sitten on vielä koon 39 Demonia Slush nilkkapituiset kengät. Muuten ovat hyvässä kunnossa paitsi että naarmuja on jonkunverran tullut. Hintaa vois olla aluks sen 30e, siit sitten laskeen teidän ehdotuksien mukaan.

Siinä kaikki tältä erältä, pistän lisää sitten kun olen hieman siivoillut tätä kämppää ja katellut että mitäs sitä vois myydä pois. :) Toivottavasti joku nyt innostuis näistä, menee pian hermo kun nuo roikkuu ja roikkuu vaan täällä enkä itse niillä mitään tee.

1 kommentti:

  1. Oi oi, kengät!!! :)<3 Pitäisiköhän taas koitiuttaa sulta yhdet kengät.. :)

    VastaaPoista