sunnuntai 14. elokuuta 2011

Summer is over. ( Good bye smiling, what still remains)

Niin, huomenna kouluun. Niin kaukaselta ja mahottomalta ajatukselta kuin se tuntuukin, se on valitettavasti täyttä totta.
En malta odottaa sitä stressin ja ärsytyksen määrää minkä saan kun luokkaan päääsen. Ei kiinnosta hymyillä senkään vertaa mitä on aiemmin tehnyt nyt kesällä. On ollut kaikenlaista ihmissuhde sotkua ja muuta harmia että on mennyt vähän alakuloiseks touhuks.
Tosin kesällä on ollut hauskaakin, tullut matkusteltua paljon :) Olin siis siellä turkissa 2 kertaa minkä tiedättekin ja pari päivää sitten kotiuduin 5 päivän lomalta saksasta. Oli aivan tajuttoman ihanaa siellä, en olisi todellakaan halunnut tulla takaisin. Se vain on se Berliini mun kaupunkini jotenkin, ei tarvis kahta kertaa kysyä että muuttaisinko sinne jos voisin. Reissusta ja ostoksista joita kertyi taas ihan mukavasti kirjottelen ensiviikolla, tänään en jaksa.

Myöskin kavereita on tullut rutkasti nähtyä kesällä ja se on ollut mukavaa. Särkänniemessäkin käväsin 2 kertaa. Linnanmäelle olisin kanssa halunnut ja vieläkin toki voin mennä joku viikonloppu mutta katsoo nyt sitten. Uimassa en ole käynyt ja se harmittaa todella paljon, nyt alkaa varmaan vesi jo olemaan niin kylmää etten rohkene mennä.
Myöskin tuli tämän kuun alussa saavutettua se maaginen 18 vuoden ikä.

Olen tässä tämän ja eilisen päivän yrittänyt viettää niin etten ehtisi ajatella maanantaita, mutta eihän se täysin ole onnistunut. Eilen maalasin koko illan/yön 3 valkoista pientä kehystä jotka ostin saksasta, maksoivat naurettavat 2.95e. Eihän niissä koollisesti mitään aikaa olisi mennyt mutta kun oli niin paljon yksityiskohtaa ja halusin tehdä ne kumminkin siististi.
Tässä tulos:Pitää kyllä ehdottomasti alkaa katselemaan kaupungilta joistain liikkeistä lisää maalattavaa, se oli oikein mukavaa puuhaa kun ei ehtinyt muuta ajatella kun sen maalin tupeltamista noihin koukeroihin. Hyvä keino siis niille illoille kun 150 asiaa nakertaa aivojen käytäviä terävillä hampailla.

Aivoista tulikin mieleen että olisi jo aika perkeleen kiire alkaa kyhäämään jotain asua ensiviikonlopun Zombie walkiin :) Olen innnnostunut, toivottavasti saan kohtalaisen hyvän lopputuloksen itsestäni... :D
Varmaan kaikki tampereen naamiaiskaupat on jo tyhjennetty tekoverestä mutta mulla taitaa olla hieman jäljellä viime vuoden halloweenistä. Täytyy kyllä käydä katsomassa punanaamiosta ja naamiohuveista jos siellä vielä oliskin.

Kävin tänään pyörähtämässä kaupungilla. Näytin enemmänkin kyllä juhliin menevältä kun vaan aikaa tappamaan kahville lähtijältä. Hiukset oli nutturalla ja nutturan päällä oli sellainen hauska ruusu hiuskoriste ja sitten saksasta ostamani nutturakeppi missä on jotain ohuita sulkia ja sitten lepakko. Korvan takana oli muutama kiharrettu hiussuortuva ja joku kukkahiuspanta erottamassa ne suortuvat etuhiuksista. Tykkäsin kovasti tuosta kampauksesta tilpehöörineen.


Tästä kuvasta saa jotain selkoo siitä hiuskoristeesta ja nutturajutskust. Tosin aika huonosti ku ite on aika vaikee ottaa kuvaa takaraivostaa :D

Muttajuu, sellasii tältä kertaa. Toivottakaa mulle onnee että selviin huomisesta ihan selväjärkisenä :( Pitää järjestää ensviikolla kyllä vapaa ajalle paljo tekemistä etten sekoo iha täysi ku koulust tulee aina iha muumiona.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti