torstai 9. helmikuuta 2012

Walking walking walking to the party.

Kenkiä! Kenkiä! JA KENKIÄ!

Olen ostellut kenkiä hieman liikaa tässä viime aikoina...
Mutta kun kävelet kenkäkauppaan missä on kengät, jotka on aivan sairaan hienot... ne maksaa normaalisti 90e.. mutta nyt 45e! Voitko jättää ne kauppaan kylmästi ku oma kokokin on tarjolla? ET.
Tai kun menet toiseen kauppaan, jossa näet ihanat kengät, jotka maksaa 15-25e, voiko ne jättää? EI.

Tässä ovat kyseiset 45e kengät, joita olen tuijotellut silmät punasena kenkärevon hyllyllä. Meinasin ostaa jo ne joulukuussa mutta itku tuli kun ei ollut rahaa, mutta nyt kun menin katsomaan niin itkin onnesta kun sain pikkukenkulit ja vieläpä puoleen hintaan <3

Nämä kengät löysin seppälästä, ei ihan lempimallia mutta aika somat :) Hintaakin oli vaan 11.90 (ei kyllä sitäkään kun huomasin jälkeenpäin kuitista että myyjä oli unohtanut laskuttaa näistä kokonaan)

Nämä kaunokaiset löysin facebookin goottikirppikseltä. Ovat minulle numeron liian isot mutta eivät näytä rumilta ja minä olen tottunut kävelemään liian isoilla kengillä koska demonian koot menee 37.5 ja 38.5 <-- ja tietty pienempi on liian pieni ja isompi hieman väljä.

Nämä kenkulit löysin kirpputorilta, naurettavaan 6e hintaan, ovat hyvät jalkaan ja vieläpä hyvässä kunnossa ! Talvellakin pysyy pystyssä näillä, sitten vaan kun taas nuo pakkaset lauhtuu hieman!


Siinä olivat kenkulit. Itseasiassa minulla on vielä 3 tuolla esittelemättä mutta en vaivaudu nyt mennä niitä kuvaamaan, joten näette ne sitten seuraavassa kirjoituksessa :)

Ja mitä juhlimiseen tulee, niin sitä on tässä tullut myöskin harjoitettua.
Käväsin viime viikonloppuna piiiiiitkän ( :''D ) elämäni ekassa Synapsissa! Hui kauheaa, sanon minä vaan että oli perin pelottavaa :P (Hmm? Miksi pelkään samanlaisia ihmisiä? ) Ei vais, mukavaa oli :) Tuli siinä nähtyä tuttujakin ja oli todella hauskaa :)
Tosin tein jotain mitä en todellakaan luultavasti tule tekemään uudestaan kovin pian, meinaan tanssin :'D Hohhoh, mahdoin näyttää aika idiootilta mutta ei se mitään, hauskaa ainakin oli.

Perjantaina eli huomenna olisi tampereella taas kasaribileiden aika, sinne suunta siis myös. Siellä en tanssi, en vaikka pakotettaisi :'D kyllä mun tanssikiintiö on nyt aika hyvin täynnä.
Lauantaina on luvassa armotonta ompelua, koska minä ja kaverini ommellaan äitini työpaikalle kaikkea mahdollista härpäkettä että saadaan se meidän ulkomaanmatka rahoitettua ! Yyyh... Ei sitten hetkeäkään lepoa tänä viikonloppuna selvästikään!

Mutta sellaisia :) Hyvää erittäin kylmää viikon jatkoa. Itse alan jo pahasti kyllästymään tuohon -25 kylmyyteen, ei muuten muttakun naama jäätyy ja kun tepastelet aamulla 3 kerrosta rappusia kaikki se vaatemäärä päällä, olet entistäkin kuolleempi koulussa. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti