perjantai 6. huhtikuuta 2012

Inspiraation kuolema. Joka. Pirun. Kerta.

Se on niin hemmetin ärsyttävää kun alat hirveessä inspiksessä tekemään jotain vaatetta. Tällä kertaa paitaa, kaikki menee niin kauan hyvin kunnes tajuat tehneesi jotain tooooodella pahasti väärin -.- Se on aina tämä sama juttu kun alan kotona tekemään jotain. Tämä siis todistaa sen että liika innokkuus pilaa aina kaiken.

Lisäksi mulla on meneillään nyt joku todellinen '' I hate my body'' päivä. Huoh, tekis mieli lähteee vetään joku tappolenkki kun on nii pirun levinny kasa. Muttah, tottakai sillonkun ois inspistä lähtee niin on jotan mikä kumoo taas idean. Tällä kertaa se että tänään on ensimmäinen pvä kun en tunne itteäni kummosemman kipeeks, enää kurkkuun sattuu vähän ja yskittää. Joten jos nyt menen jollekkin kunnon lenkille niin tadaa, olen taas huomenna kipeä -.-
En ole saanut levätä koko viikolla, vaikka olen ollu koko viikon ihan tappo flunssassa/kuumeessa, koska opinnäytetyö -.- On se kiva olla ihan kuumeisena ja pää tukossa koulussa joka pvä sen minkä kerkee. Että oli pakko juuri sairastua.

Noh, jospa sitten tekis jotain mikä ei voi mennä pilalle eli siivota. Siinä kun ole mitään muuta teknistä kun ottaa vaate, pistää henkarii ja tuuppaa kaappiin. Morrron.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti