keskiviikko 8. elokuuta 2012

Dreams and Dreams....

Jooh, tänään on ollut kunnon haaveilu päivä. En ole tehnyt mitään oikeastaan, muutakun aamupäivällä käytiin ostamassa kisuille ruokaa kun melkeen pääsi syöpöt syömään varastot loppuun :>

Pikkukissa tosin taisi keskittyä enemmän haukotteluun ja nukkumiseen kun syöpöttelyyn :)

Mutta niihin unelmiin. Haluaisin enemmän kuin kovasti lähteä Lappiin talvella, toivoen näkeväni revontulet :) Olen aina tykännyt niistä eikä koskaan ole tullut mieleen että ei olisi edes mahdotonta joskus nähdä sellaisia.
Kaikki pitävät minua hulluna kun sanon että pidän siitä tunteesta kun on lähes 30 astetta pakkasta, hyytävän kylmä vaikka olisi mitä päällä, poskia kihelmöi ja nenä jäätyy paikoilleen.
Vaikka kylmyys on ihanaa niin sekin on mahtavaa kun ulkona hyytymisen jälkeen tulet sisälle ja pääset mahdollisen takan eteen lämmittelemään. ^^
Jouluna en halua lappiin koska hirveä vilinä ja joulupukkeja joka suunnassa, tai näin ainakin kuvittelisin. Koskaan en ole käynyt :)

Toinen unelmien kohde tällä hetkellä on Norja. Ei, en halua mihkään Osloon shoppailemaan vaan haluaisin nähdä sitä Norjan luontoa. Jossain pohjoisemmassa. Ennen en ole pahemmin Norjalle korviani letkauttanut mutta jotenkin lähiakoina on alkanut kiinnostamaan kyseinen maa.

Toiset ei Unelmat vaan Unet ovat lähiaikoina olleet kovin vauhdikkaita.

Yksi yö näin unta Lumouksen pää esiintyjä bändin jäsenistä, ilmeisesti jäi rumpali mieleen kun hänen kanssaan tuli juteltua Lumouksen The end klubilla. Uni joka tapauksessa meni niin että jostakin helvetin kummasta syystä tämä rumpalimies ja bändin naispuolinen kosketinsoittaja oli meillä käymässä, ja miekkonen se päätti mennä uimaan, mutta kumminkin alkoi pohtimaan syvällisiä järven kala-lajeista joita rannassa pyöri. Samalla kun itse seisoin rannalla ihmetellen, kosketinsoitaja juoksee kiukkusena minua kohti ja kertoo huolekseen syöneensä kissojen ruokaa joka maistui pahalta. ( Ai, ihanko oikeasti? )

Toisena yönä näin painajaisia niinkin kammottavasta asiasta kun Hot wingseistä.
Mietin kuumeisesti unen aikana että miltä niiden kastikkeet maistuvat ja mikä olisi Tampereen paras paikka mennä syömään niitä. Siipi weikot, Sticky Wingers vaiko Hook? (Se olisi toki hauska tietää ihan oikeastikin. ) Mahdottoman pitkältä tuntuneen unen aikana mielessäni pyöri vain massiivisia kuvia kanansiipi annoksista.

Kolmannen yön vietin paon merkeissä. En muista enää mitä pakenin, mutta ajelin autolla hirmuista vauhtia kohti jotain taloa, johon luulin pääseväni turvaan. Sisälle taloon mentyäni huomasin kuitenkin että se oli ''peli''. Elikkä mulle tungettiin jonkun sortin ase käteen ja varoitettiin käytävillä sekä huoneissa vastassa olevista hirviöistä. Sanompa vaan että jotkut olivat niin käsittämättömän oudon näköisiä että en tiedä edes mistä oma mielikuvitukseni (joka on aika laaja) on sellaiset vetänyt.
Heräsin siihen kun juoksin täysiä yhtä karkuun jota en saanut tuhottua, juuri kun se oli minuu tarttumassa kiinni, säpsähdin hereille.

Että sellasta minun yöelämääni. Ajattelin hetken unistani kertovan blogin perustamista, koska tykkäisin kirjoittaa niitä ylös koska ne on välillä niin kauhean huvittavia. Mitäs mieltä te olisitte sellaisesta?

Mutta nyt, jatkan vielä hetken valvomistani ja sitten lähden kohti uniani, josko näkisin taas jotain mukavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti