tiistai 10. elokuuta 2010

Henkisesti Berliinissä, fyysisesti koulussa.

Oi että mikä matka oli. Oli niiiiiin mahtavaa, joka päivä. Berliinin muuri tuli nähtyä, raatihuonetta jahdattua ympäri Berliiniä, shoppailtua ja Berliner Domin kupolin näköalatasanteelle tuli taas kiivettyä, josta jalat oli vietävän kipeät seuraavat 3pvä. Se tosiaan ei kyllä menoa hidastanut, näytin vain todella typerältä tepastellessani ballerina kengillä (mitä en ikinä olisi käyttänyt, ellei olisi ollut pakko ostaa niitä kun korkkarit alko painaa jalkaa pahemman kerran.) ihan kankein jaloin.


Näkymiä Kupolin näköalatasanteelta.
Ostettua tuli kaikkea mukavaa, valitettavasti niitä en saa kuvia koska kamerani meni epäkuntoon reissun aikana. Ostin hameen, lepakkorannekorun ja sormuksen, toisen sormuksen, pitsihanskat, luomivärin, 2 vihkoa, lohikäärme tiimalasin ja taulunkehyksen. ja jotain muuta pientä kaikkee meikkiä ymsyms.
Berliinissä olikin 3 Mystica- kauppaa, yksi on pieni sisustusliike, toinen pieni vaateliike ja se kolmas oli Iiiiisossa ostoskeskuksessa, ja itse liikekin oli iso. Siinä oli vaate-ja kenkäpuoli sekä sitten sisustuspuoli.
Tässä kuva vaate-ja kenkäpuolesta.

En nyt jaksa kirjoitella enempää, olen väsynyt ensimmäisestä koulupäivästä. En olisi millään vielä jaksanut mennä kattelemaan opettajaa sinne, enkä sitä hirveää ruokailusysteemiä mikä sinne on nyt saapunut. Kerron siitä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti