maanantai 6. joulukuuta 2010

Nopeusrajotukset ja ajokortti vaatimukset myös järven jäälle, kiitos.

Nyt se sitten on taas alkanut... Teini poikien p*lluralli tuolla järven jäällä jollain autonromuilla. Että voi ärsyttää kun hirveä pärrääminen kuuluu kokoajan, autonvalot vilkkuu ja itse jäällä kulkiessa saa pelätä, että nuo huligaanit kaasuttaa päälle.
Jos en ole vielä siis sanonut, äitini asuu saaressa tällaisen pienen järven keskellä. Olen nyt äitini luona vierailemassa. Hieman lomaa tuosta Helsingin hulinasta. Paluu sinne kyllä kutsuu tänään..
Aikamoinen lumisade on tuolla ulkona. Yleensä inhoan kun tulee liikaa lunta, mutta nyt on jopa ihan mukavaa katsella kun maa on puhtaan valkoinen, eikä ruskean harmaa siitä mössöstä mitä näkee helsingissä.Ja tietenkin minä olen ostanut jotain!
Eilen käväisimme yhdessä sisustuskaupassa, jossa oli joku alennusmyynti menossa. Noh, minä sitten tietenkin löysin pari kivaa juttua :)

Siellä oli sellainen kori täynnä tällaisia hiussolkia, ja olin menettää silmäni kun katsoin hintalappua: 1e/3kpl. ^^ Ostin sitten 2 mustaa ja 1 vaaleanpunaisen. Ruskeanakin näitä oli, mutta ne olivat rumia.


Sitten kassalla oli telineessä aivan sairaan söpöjä huulirasvoja. Nekin olivat 1e/3kpl. Ostin itselleni punaisen, joka onkin kuvassa. Ja serkuilleni vaaleanpunasen ja vaaleansinisen.


Sitten tuossa lauantaina käytiin löytötavaratalossa.
Sieltä löysin aivan ihanan kellon :) Koriste kello vain. Noh ei se mitään, asuntoni on kohta Tampereen äänekkäin asunto, kun useat kellot tikittää eri tahdeilla.


...Ja näin 2 päivää tämän blogimerkinnän aloittamisen jälkeen, jatkan sanoilla: PERUN KAIKEN MITÄ SANOIN LUMISATEESTA. Että se olisi muka kivaa kun on puhtaan valkoinen maa ja sitä ei helsingissä näe. Voi kilin sanonko mikä, tänään ovesta pihalle astuttuani, astun yli polven ulottuvaan lumihankeen. Aura ei ollut vielä käynyt. Sitten, kun yritän poistua bussista, vastassa on metrin lumivalli, joka tekee kulusta helvetin vaikeaa. Kävellessäni pysäkiltä töihin, olen yltäpäältä lumessa. Silloin vasta onkin kivaa kun pääsee sisälle ja se kaikki lumi sulaa sun vaatteisiin ja päähän... Odotellessa siis kuumetta ja flunssaa.

Tänään aloitin nahkatossujen valmistuksen töissä :) Hauskaa hommaa, verrattuna niiden tilkkujen jurruuttamiseen. Nyt on paljon parempi ommellakkin, kun on ohuempi pohjaiset kengät. Unohdin viime viikolla siis ottaa ''työkenkäni'' mukaan.
Tänään kauhukseni ruokatunnilla huomasin, että puoliksi syömäni leipä, olikin hieman homeessa :( Yyh, homehdun nyt siis itsekin. Ärsyttäviä nuo vaaleat leivät, kun pilaantuvat niin nopeasti.
Käväsin töiden jälkeen ruokakaupassa, ja ostin huomiselle evääksi italiansalaattia. Olisin itse halunnut tehdä sen, mutta en muistanut mitä kaikkea siihen sitten tulee ja päätin ostaa valmiina. Huomenna voisi tehdä itse sitten parille seuraavalle päivälle. Ostin myös sienisalaattia, en tajua miksi mutta välillä iskee sairas sienisalaatti himo. Olen kai hieman pimahtanut.

Ääh, ehkä minä tästä lopettelen. Kirjoittaisihan tässä vaikka koko illan, koska juttuseura on rooman vallakunnassa. Eli siis poikaystäväni, joka pelaa jotain ihmeen sota peliä, joka keskittyy roomaan. Mutta juu, heippahei ja seuraavaan kertaan taas... (ellen satu hukkumaan tuonne lumeen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti