sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Junasta myöhästynyt kirjoitus pääsi perille.

Noniin, nyt sitten sain aikaiseksi tehdä tämän ostoksia käsittelevän kirjoituksen. Niinkuin aina kun venytän päivittelyä, olen varmasti jo unohtanut muutaman ostoksen mutta onhan näitä tässä. Joululahjojen esittelystä päätin nyt luopua koska en saanut juuri mitään sellaista mitä jaksaisi kuvata, kivoja juttuja sain kumminkin.

Aloitetaan vaikka koru puolesta.


Tämän kaulakorun ostin ihan vain Bijou Brigitte nimisestä kaupasta jota löytyy suomestakin. Olen kaipaillut jotain mustaa helmikorua sellaiseen arkikäyttöön. Minulla on kyllä yksi todella kaunis mutta se on niin massiivinen ettei sitä arkena käytetä.


Tämän kaulakorun ostin myös samaisesta kaupasta. Jahkasin kyllä varmaan 10min että ostanko tätä vai enkö, kun on niin kaponen ja näytti vialliselta noiden ketjujen puolesta. Mutta ostin sitten kumminkin, ja siinä sitten kun sitä pyörittelin illalla hotellissa, niin sain ketjutkin selvitettyä. :)

Sitten sattui oikein mukavasti, huomasin eräässä aivan tylsässä vaatekaupassa olevan korujen alennusmyynti, menin sitten niitä katselemaan siksi aikaa kun äitini katseli jotain itselleen.
Noh, sitten sattuivat eteen seuraavat korut:


Korvakorut, jotka sopivat mainiosti jälkimmäiseen kaulakoruun ja maksoivatkin vain 2e


Sormus, joka maksoi myöskin 2e ja sopii mainiosti molempien kaulakorujen ja korviksien kanssa :)Tuo musta siis.


Sitten löysin nätin rintaneulan jostain tilpehöörä kaupasta. Alle 3e maksoi tämä, en muista tarkalleen. Toisenkin rintaneulan ostin muta en löytänyt sitä kuvattavaksi.

Siinä oli sitten koruista. Seuraavaksi voisin listata vaatteet.


Tämän ihanan paidan löysin Mysticasta.

Ihmetyin suuresti kun löysin seuraavat kaksi paitaa jostain niin yli tavallisesta kaupasta.


Kiva samettipaita josta löytyy myös vähän pitsiä.


Tää paita on sellases ''haluan helppoa'' fiiliksessä heittää päälle, ei silti näytä ihan tylsältä. Huvitti kaupaassa, kun tuossa tuli mukana sellainen pieni vyö. Paita on kokoa tyylii 40, ja vyö on silti n. 36 kokoiselle, oli todella kivan näköinen kun sen runttasi kiinni :'''D

Löysin vihdoinkin uuden mekon. Olen sellaista kaipaillut kun entiset ovat lihomiseni takia jääneet pieniksi. (Ehkä mahdun niihinkin pian :) ) Oli pakko laittaa kahdessa kuvassa koska en saanut hyvää kuvaa kokonaisena.


Yläosa.


Alaosa.


Sitten vielä viimeiseksi super hyvä hameeni jonka löysin. Maksoi surkeat 12.95 ja on todella kätevä. Nätti pelkästään ja saa vanhat hameet näyttämään kivoilta. Kannatan siis kerros pukeutumista. ^^

Seuraavaksi siirrymmekin kaikkeen muuhun tilpehöörään mitä ostin Berliinistä.


Tämä hurmaavan asiallinen mustekynä lähti samantien matkaani. En yleensä tykkää pääkalloista, mutta tämä oli söpö. Vaatteisiini ja kenkiini en pääkalloja tunge, mutta koriste-esineinä ne ovat kivoja. Tosin vain tietynlaiset.


Pääkallo kynttilänjalkakin lähti matkaani, koska minun mielestä pöydällä/huoneessa piitää olla aina jotain esinettä useampi, siis samantyylistä. Muutoin se näyttää hieman orvolta jos vain yksi pääkallo kynä kököttää pöydällä.
Siitä samasta tilpehöörä kaupasta josta sen rintaneulan ostin, löysin tällaisen yli ihanan muistilappu vihon. Nyt muistan asiatkin hyvin synkästi! ( :''D )


Löysin aivan ihanan korutelineen. Tosin tämän pyhitän pelkästään sormuksille niinkuin se on varmaan tarkoitettukin. Vihdoinkin saan ne johonkin järkevästi varastoitua... Niitä kun riittää.


Löysin myös sievän hiuspannan. Niitä on ihan kiva välillä käyttää.


Ja TIETENKIN aivan ihanat kenkäni jotka ostin^^

Noh, en viitsi sitten tähän kirjoitukseen enään listata muita ostoksiani koska tästä tulisi niiin tuhottoman pitkä. Lisäilen tässä piakkoin sitten seuraavan kirjoituksen missä esittelen muita ostoksiani mitä olen tässä tehnyt.
:) Lukemisiin ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti