lauantai 22. tammikuuta 2011

ka-boom ka-boom.

On myös Marilyn Mansonin hyvä biisi, mutta tällä kertaa tuo sanonta kuvastaa köyhtyneitä aivojani.

Onhan se ollut työharjottelussa kivaa, on se ollut kivaa asua murun kanssa yhdessä tämä melkein 2kk. Ainut ongelma on se, että en ole tavannut sitten ketään muuta. Eihän minulla helsingissä ketään tuttuja muita ole, joten joka päivä raahaudun kotiin istuskelemaan.
2 viikon päästä onneksi palaudun Tampereelle :)Tekis mieli oikeen juhlia sitä ja kutsuu kavereita kylään ja kaikkee. Mutta tiedä sitten, ei mun paluuni nyt niin iso juttu oo. :'D Mutta olisi kiva nähdä kaikkii ihmisii joita ei oo täs tullu nähtyä olleskaan.
Kouluun ei ole ikävä, eikä opettajaa (joka valitettavasti ehkä tulee käymään ensiviikolla työpaikallani), mutta luokkalaisia on.

Menen oikein sopivasti kasvohoitoon työharjoitteluni päätteeksi, en yleensä käy missään kasvohoidoissa koska ne tuppaavat olemaan niin kalliita, mutta nyt oli sellanen tarjous että 30e. Ja siinä oli aika kivasti kaikkee, mm. kulmakarvojen ja ripsien kestovärjäys. Tosin minulla ei ole paljon kulmissa värjättävää mutta ripsissä on. Sitten siinä oli kasvonpuhdistusta ja hierontaa. Ja jotain muutakin, en muista :)

Oli siinä muuten kanssa oikein Expert toimintaa, kun ostin sen uuden läppärin expertiltä, sehän siis hajosi muutaman päivän kuluttua siitä, kun sen ostin. Näyttö sekosi. Noh, sitten menen keskiviikkona palauttamaan konetta helsingin expertille, ja siellä sitten nämä expertit tuuppaa mulle pelkän koneen muovipussissa laukkuun, kun tarvitsivat vanhan koneen lähetykseen sen laatikon. Noh, lähden tyytyväisenä kotiin. Noh, sitten kotona otan koneen esille ja huomaan, että ne tunarit eivät antaneet minulle akkua siihen uuteen koneeseen. Noh, ei muutakun torstaina sitten hakemaan uudestaan se akku.

Oli siitä reissusta hyötyäkin, koska menin itäkeskuksen uimahalliin uimaan kun se oli siinä lähellä, ja huomasin että se onkin paljon mukavampi paikka kun tupaten täynnä aina oleva mäkelänrinteen uimahalli. Johon matkakin kestää tuhottoman kauan, selviän hyvällä tuurilla 45 min nopeammin uintireissustani jos menen itäkeskuksen uimahalliin. Olen siis vihdoinkin aloittanut tekemään jotain tämän kuntoni suhteen, toivottakaa onnea että näkyisi piankin ulkonäössä tämä juttu. ^^

Ja lopuksi vielä haluan todeta, että minua on taas vaivannut sangen kummalliset unet viime aikoina. o.O Toivottavasti tänä yönä saan nähdä normaaleja unia :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti