maanantai 21. helmikuuta 2011

All Hope Is Gone.

Tää mun siivoominen on toivotonta. Toi vaatehuone on niin sekasin että huhhuh. Ei se oikeastaan ole vaatehuone vaan mun kangas ja siivous varasto. Vaatteeni ovat kaapissa. Mutta nuo kankaat on hujan hajan, imuri ei ees mahu sinne ja satunnaisia laukkuja pursuaa pihalle. Nyt olen sitä vähän yrittänyt siivota, kun sinne vihdoinkin sain valon lamppuun.

Toinen asia mihin tuo otsikko viittaa, on se että SlipKnot tulee kesällä suomeen!! Jes. Arvatkaa kuka lähtee kattoon vaikka yksin jos kukaan ei lähde mukaan? Toisaalta olisi parempikin ettei lähtis niin saisin rauhassa änkee niin lähelle kun haluun eikä tarvii kuunnella kenenkään mutinoita.
Wuhuu, olen iloinen^^

Kolmas asia on se että alan menettää toivoni noiden ylimääräisten juttujen kanssa mitä en ole vieläkään saanut myytyä huuto.netissä pois nurkista. Taas kerran kehotan teitä menemään katsomaan myyytävät kohteeni ja mieluiten ostamaan ne pois. Hinnnoista voi aina jutella ja jos jollain ei ole tunnuksia huuto.nettiin niin voitte laittaa sähkäriä osoitteeseen: wight_spider@hotmail.com
Tässä vielä linkki myytäviin kohteisiin. JOITA TULEE vielä lisää kun ehdin penkomaan kaappejani. Tarvin nyt oikeasti rahaa, on niin paljon menoja :( Tän tatskan laittaminen kuntoon ja sitten tuon SlipKnotin näkemiseen tarvittavan sonisphere lipun ostaminen ja rakkaalle kissalleni kaiken tarpeellisen hankkiminen ennen hänen saapumistaan kotiin :)

http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=demonian__&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A

2 kommenttia:

  1. Millanen kissa siulle on tulossa? Itse olen ollut pennun omistaja kuukauden ajan, aikuisia kisuja on ollut aiemminkin. Misset on parhautta^^

    VastaaPoista
  2. Minulle on tulossa sellainen Sfinx - rotuinen karvaton kisunmisu. Ihastuin tuohon rotuun kun siitä lueskelin sen takia että poikaystäväni on allerginen kissoilla je itse en ilman kissaa pärjää. Tämä rotu kun ei allergisoi läheskään niin paljon kun karvainen kisuli.

    VastaaPoista