torstai 3. helmikuuta 2011

Home coming x 2

Ekaksi aikajärjestyksessä tietenkin oma kotiin paluuni :)
Ylihuomenna pääsen pois täältä!! Juuri äsken pakkasin kaikki tavarani mitä täältä löysin, hymy huulilla ^^
On se niin ihanaa päästä kotiin ja näkemään kavereita^^ Kaikkia ihmisiä on kyllä niin tullut ikävä, kun täällä on tämän 2 kuukautta ollut.

Kotona täytyy siivota, heti kun sinne pääsen. Kämppä kun ei ole parhaimmassa kunnossa kun se siellä on yksistään pölyttynyt ja olen jopa käynyt siellä sekoittamassa tavaroita etsiessäni kiireellisesti. Aion myös penkoa kaikki kaapit läpi jos vain kerkeän, ja katson mitä kaikkea voisin myydä pois ja mitä kaikkee roinaa saa kiikuttaa suoraan roskikseen.

Toiseksi, Huhtikuun alussa talouteeni tulee 1 henki lisää asumaan :) Päätin nyt siis hankkia kissan. En enää suostu pärjäämään ilman omaa pientä palleroa. Aina kun kissa on ollut. Eikä tarvi edes muuttaa pois nykyisestä kämpästä, saatiin neuvoteltua vuokra-isännän kanssa että saan tuoda kissan kämppään.

Päädyin ihan rotukissaan, Sfinxiin. Se on poikaystävälleni sopivampi vaihtoehto kuin tavallinen karvakisuli. Ja muutenkin, tämä karvaton pallero on nyt vienyt täysin sydämeni.
Pienen kisuni kasvattajan antama nimi on Duchesse, hän on siis tyttökisu. Vielä en ole keksinyt minkä itse annan hänelle nimeksi. Kauhean pitkä odotusaika tämä 2kk, mutta ainakin ehdin hyvissä ajoissa hankkimaan pikkuiselle kaiken tarvittavan, kuten raapimapuut, kissanvessa, leluja, nukkumapaikka ja paljon muuta^^ En jaksa odottaa!
Kävin tällä viikolla katsomassa pikkukisua, varaamassa sen itselleni :) Oli hupaisa käynti, kissa yritti kokoajan kiivetä olkapäälleni. Pennun lisäksi minun sylissäni oli 4 muuta sfinx kisua, perheen aikuiset. Taisivat tykätä minusta :P Oli ne kanssa söpöjä.


Tässä on rakkaani kuva, pahoittelen todella huonoa laatua, koska mukana ei ollut kuin kännykkäkamera, mutta saa siitä käsityksen minkä näköinen hän on ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti