tiistai 15. marraskuuta 2011

I'm cleaning out today, now you can buy my soul, Everything must go. Vol 1.

Aivan kuten otsikossakin lukee, teen nyt kunnon myyntiryppään kämpästäni. Löysin jotain niin ihania juttuja netistä, jotka mun on pakko saada tai mä itken verta ja kiven palasia. :(
Joten pliiiiis ostakaa nää pyörimästä ja auttakaa mua !!
Hinnoista voi toki jutella vaikka ne tulee olemaan omasta mielestäni ainaskin melko alhasia koska tavarat on hyvässä kunnossa :) Ja mikäli löydän repeämiä vaatteista yms, näppäränä ne korjaan.

Musta - violetti huppari, ei kauheasti käytetty ja ehjä. Koko on M :)15e

Punainen samettimekko, koko s? voin ottaa mittoja jos jotain kiinnostaa :) 5e

Lähes käyttämätön hamonen, koko M-L, joustaa tosi paljon. Tässä hamosessa on repeämä tuossa päällikankaan saumassa mutta sen korjaan tietenkin ennen kun se täältä kämpästä mihkään lähtee :) 20e

Tummansininen samettihamonen, koko lappu sanoo 40 mutta minä sanon että paljon pienempi. Jos kiinnostaa niin kysy mittoja :) 5e

Siniset käyttämättömät juhlahansikkaat, melko pienet sormista. 5e

Tuikkujen pidikkeet, yhdessä 10e, erikseen puolet eli 5e :)

Siinä oli aluksi jotain, mitä löytyi jo valmiiksi kuvia koneelta, kello on nyt niin paljon etten jaksa alkaa siirtään uusia kuvia joten vol 2. tulee tässä ihan lähipäivinä :)
JA muistakaa! Niistä hinnoista voi sopia jos kuulostaa muutaman euron tai jotain liian kalliilta :)

Ja niin, minä olen myöskin oiva hiuskoristeiden tekijä, että jos jollain on sellaisista pulaa, niin eikun tietoa minulle minkälaista haluaa niin teen mielelläni, enkä pistä hintalapuksi mitään huimia made by hand numeroita :)

Myöskin samettiviittoja, erityisesti sellaisia lyhyitä n. vyötärölle ulottuvia taiteilen nopeasti ja vaivattomasti jos joku tarvii :)

Tämännäköisiä siis :) pahoittelen kaunista piirrosta naamani kohdalla mutta ilmeeni oli karmea mutta tämä oli ainut hyvä kuva viitasta :)

Nyt painun nukkumaan että jaksan huomenna ahkeroida töissä ja kotona sitten siivota ja pönkiä kaikkea mitä myyn pois täyttämästä nurkkia. Hyvää yötä :)

5 kommenttia:

 1. Missä on mun viitta :( (ja hame<33 Toisaalta sininen ei ole aivan mun väri.. :( )

  VastaaPoista
 2. Sun viittas on kiireen ja henkisten paineitten alla. Odota ny saatana :D

  VastaaPoista
 3. Minua voisi kiinnostaa tuo punainen samettimekko, mutta miten se istuu päällä? Olisiko sinulla kuvaa? :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei oo kuvaa kun toi ei oo ikinä mahtunu mun päälle :D Voin toki pyytää jotain kaveria joka siihen mahtuu laittaan sen päällensä ja ottaa kuvan :)

  VastaaPoista