maanantai 11. kesäkuuta 2012

Sleeping is overrated...or is it? Sehän nähdään kyllä :D

Suunnitelmat hieman muuttui! :) Kyllä, olen vielä menossa tietenkin festareille mutta sen jälkeinen aika tyytyväisestä löhöilystä koko festareiden jälkeinen päivä hotellissa iltaan saakka muuttuikin armottomaksi matkaamiseksi ja antinukkumiseksi.
Lähdenkin meinaan turkkiin sitten serkkuni kanssa. Tähän äkilliseen lähtöön on syynsä mutta kaikenvaralta en viitsi niitä tänne kirjoittaa :)
Mutta kuitenkin, matkasuunnitelma lyhyesti tämä:

Torstai-perjantai yönä lähden jännityksessä ja iloisena 3.10 bussilla kohti Helsinki-Vantaa lentokenttää bussilla. Lento lähtee joskus 7.10 maissa kohti Göteborgia :) Olen sopivasti asemalla juuri sen tasan 2h aikaisemmin ennen lennon lähtöä.

Göteborgissä olen sitten joskus 8.30 jälkeen, siinä sitten yritän meikata ja yritän syödä tukevan aamupalan ja ehkäpä jonkunnäköisen ruoan ja lähden sitten joskus 10-11 maissa festareialueelle jossa vietänkin sitten koko loppu päivän.

Marilyn Manson alkaa soittelemaan aikataulun kertomana 22.30 joten lopettelee varmaankin sitten 23.30-00.00 aikoihin. <3

Siitä sitten luultavasti ikionnellisena ja hypnoosissa yritän hoiperrella johonkin ruokakojulle mikäli sellaisia on vielä pystyssä. Ja sitten lähtee matka kohti göteborgin keskustaa festaribussilla ja sieltä sitten jollain irveeellä koitan selviytyä lentokenttä hotellilleni. Joudun ah niin kalliisti huristamaan taksilla koska noihin aikoihin ei enään kulje busseja lentokentälle. Juuri 22.30 menee vika ja seuraava sitten lähtee vasta 4.30 mikä ei minua enään auta mitenkään.

Olen varmasti sitten joskus 1-2 aikaan vasta hotellilla, ja siitähän se hupi alkaakin vasta. Minun takaisintulo lentoni lähtee meinaan 6.30, viimeinen check in on 5.45 joten kentällä minun suopi olla ihanasti jo 4 aikaan. Kysymys kuuluu, nukunko tunnin vai olenko suosilla hereillä? En ehdi jumankeuta syömään edes aamupalaa kun se alkaaa vasta 5.00 hotellilla.
Siinä sitten ihanan rapeassa olotilassa festareiden höykytyksen jälkeen pyörin asemalle, ja odottelen sitä lennon lähtöä.

Seuraava stoppini ei suinkaan ole suomi, vaan tanskan kööpenhamina. Siellä siis vaihto, ja vaihtoaika on 50minuuttia joten saan pää kolmantena jalkana juosta swingeillä seuraavaan koneeseen. Todellista swingailua.
Siitä sitten 1.35h lentoa kohti Helsinki-vantaan lentokenttää johon ei vieläkään minun poloisen matka pääty.

Suomessa olen huimat n. 7h, joista n. 5h vietän yksin joten en voi edes nukkua siellä ettei kukaan ryövää mun tavaroitani. tuon tuskaisan 5 tunnin jälkeen saapuu asemalle serkkuni, jonka kanssa lähden sitten lomailemaan 2.5 viikoksi :)
Lentomme kohti tulikuumaa saunaa lähtee 18.25, kohti istanbulia jossa olemme 21.40. Tässä vaiheessa moni tätä lukeva varmaan jo huokaisee että nyt se on ohi, mutta eipäs vaan olekaan !!

Istanbulissa vietämme aikaa 01.30 asti, jolloin taas lähtee lento kohti antalyaa. JA ei, matka ei lopu vielä tähänkään. Vielä on jäljellä 2h autokyyti kohti alanyaa, tällä kertaa kyllä täytyy sanoa kuskille että nyt ei kestä sitä ylipirteää '' tervetuloa alanyaan'' musiikkia. Viimeksi se oli vielä hauskaa, koska olin nukkunut hyvin.

Tällä kertaa en nuku kyllä paljon unen nimeksikään, kun miettii että 3.10 lähden bussilla, jollon saatan nukkua matkalla, sen jälkeen en sitten pääsekään nukkumaan kunnolla vastakun tuolla helsinki-istanbul lennolla joka kestää 3.5h :D

Että selviänkö tästä? Toivon todella, vähän kyllä hirvittää että monenko rekan alle jääneeltä tuntuu sitten päivän päätteeksi. :)
kertoilen sitten turkista käsin fiiliksiä festareista ja tästä kamalaakin kamalammasta matkasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti