torstai 7. kesäkuuta 2012

Vaatekaappi kaboom! Kenkähylly kaboom!

Auttakaa, mä inhoan mun vaatteita. Oon täs kevään aikana huomannut että oon pitänyt tasan kahta hametta, jotka on kaikenlisäksi vielä samaa mallia mutta erivärisiä.
Pitäs saaha uusia vaatteita mutta kokoajan tuntuu olevan mukamas jotain parempaa ostettavaa...
Lisäksi pitäisi ryhdistäytyä ja myydä noita vaatteita mitä en pidä, koska ne vaan vie tilaa ja pölyttyy tuolla.

Ja mitäkö sitten haluaisin?

En ainakaan niitä iänikuisia röyhelöitä joita olen kiskonut päälleni viimeiset 5 vuotta.
Pvc materiaalina houkuttaa mutta ei tällä kropalla mitään pvc kynähameita pidetä. :'D Sillekkin toki voisi joskus yrittä tehdä jotain.
Lyhyeen helmaan olen tykästynyt, en siis mihinkään vesiraja persvilkkuu malliin vaan sellaiseen puoleenreiteen ulottuvaan. Enkä sano että kunnolla lyhyet hameet mitenkään olisivat rumia tai mitään mutta taas kerran, ei tällä persillä :D::D

Olen myös tykästynyt verkkosukkahousuihin, sellaisiin isompi verkkoisiin. Jahtasin sellaisia viikon kuluttua koittaville festareillle (<3) pää kolmantena jalkana.. ja mistä ne löydän.... SOKOKSELTA O.O Maksoivat 19.95 mutta jos olisin tilannut netistä, olisi maksanut 14.95 + postarit joten aika sama hintaluokka. Ja mitä kenkiin tulee, olen alkanut taas himoimaan sellaisia kenkiä mitä ennen käytin melkolailla aina.
Tän tapaiset jalassa minä aina ennen hiihtelin.

Nykyään eteistäni koristaa enemmänkin korolliset kengät, tosin niistäkin miljoonista olen lähiaikoina käyttänyt vain paria syystä a) demonian laatu, hajoaa samantien kun jalkaansa pistää. b) suurin osa kengistä on avokkaita, joista en enään edes pidä niin paljoa ja toinen ongelma on vamma nilkkani joka kääntyy sisäänpäin kävellessä ja avokkailla tämä ilmiö sattuu aivan saakelisti kun ei ole mitään tukea.
Voisin niitäkin pistää myyntiin niin ei veisi turhaan tilaa ja rahaakin saisi joskus.

Ja nyt on sitten myynnissä kaikkee facebookin goottikirppiksellä.
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.355975144419025&type=1 <- tuossa linkki kansiooni jos joku sattuu surffailemaan sivustolla. Haluu eroon noista romuista :(

3 kommenttia:

  1. Cyberista löyty isot reikäset verkkosukkikset 6 eurolla. Eri värisiäki viä oli. :)

    VastaaPoista
  2. Olisit pistäny kommentin n. viikkoo aikasemmin niin en olis tuhlannu kahtakymppii xD

    VastaaPoista
  3. Tosin noi taitaa olla One size kokoset ja luulempaha että jää sit kinnaa jostai ku on nii iso persis.

    VastaaPoista