keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Never too much... Eiei, todellakin liikaa tavaraa!

Niin todella, joskus uumoilin että ei mulla ole liikaa tavaraa, ei. Ei liikaa vaatteita, ei liikaa kenkiä( no niitä ei voi oikeesti olla liikaa <3 ), ei liikaa kirjoja eikä liikaa koristeita!! Tässä 3 viikon aikana tosin olen todennut aivan päin vastaisesti. Sitä on aivan liikaa! Muuttolaatikoiden täyttäminen tuntui aluksi loputtomalta, nyt on melkeen kaikki roinat tungettu laatikoihin ja valmiina lähtöön uuden kämpän valloitukseen. Nyt on enään 2 päivää muuttoon, ja ajattelin esitellä teille pian olevan ex-kämppäni!

Ensimmäinen asia minkä näet kun tulet kämppään, riippuen pakkomielteistäsi on joko takki/hattu hylly, KENGÄT, vessan ovi oikealla joka ei kuvassa näy taikka jos rakastat itseäsi niin peili.

Tässä on eteisestä katsoen keittiö/olohuoneeni josta olen keittiö osuuden rajannut pois koska siinä ei ole mitään mielenkiintoista ja se on ruma.

Siinä toisesta kulmasta pala pöytääni ja hyllyni, jossa näkyykin surkean pieni mutta ihana telkkuni<3 Äiti yrittää aina suostutella mua antamaan sen ostaa mulle isomman mutta en halua. Pieni tv on nätimpi sisustuksessa enkä itse kaipaa mitään ultimaalista kuvanlaatua ja näyttöä!

Nukkumisluolani. Johon en edes 2 vuoden jälkeen koskaan saanut verhoja. Tuo sängynrakkine joutanee roskiin kun saan vihdoinkin uuteen kämppään 500 % hienomman ja kauan kaipaamani metallipäätyisen sängyn.

Tässä toisesta suunnasta. Lipaston päällä koru ja hiuskoriste pyhättöni <3 Ja Manson lipun takana sijaitsee järkyttävä vaatehuonevarastohäpeäkoppi.

Tässä on huone jota kutsuin yleisesti toimistoksi. Tätä huonetta tulee ikävä, koska se oli aina se mihin tunkea kaikki maholliset tavarat ja se sai luvan olla sekaisin kun sinne ei ikinä tarvinnut ketään päästää. Tässä se on harvinaisen siisti. :)!!

Sama toimistohuone toisesta kuvakulmasta. Ja surkea työpöytäni jonka kaapin ovi aukeaa väärinpäin <:)

Sellainen asumakolo. Onhan/olihan tämä hieno kämppä, mutta puutteet osoittautuivat niin häiritseviksi että tämä tyttö haluaa pois! Lisäksi minua ilahduttaa ja vapauttaa se, etten joudu enään asumaan niiden öklötysten kanssa samassa talossa. Tarkoitan siis niitä matoja mitä tuolla katon välissä vissiina asuu.
Tämä juttuhan oli se, kun vessani katossa oli sellainen tuuletusreikä, missä ei ollut sitä suojaa. Välillä sieltä tippui sellaista mustaa, kutakuinkin puutarhamullan näköistä putua... Noh... Eräänä aamuna kun menin vessaan, katsoin että mikäs perkele siinä lattialla nyt on... Jumalauta MATO!
Huom. olen mato ja toukkakammoinen niin paljon kun vain voi olla, niin arvatkaa minkä hepulin sain? Tukahdutin sen ensiksi 2 litralla lakkaa suunnillee, hakkasin sen pullolla 5 palaseen ja huuhdoin suihkulla viemäristä alas. nnngh...
Sen jälkeen sai kyllä vuokraisäntä tulla sen ritilän asentamaan ja nopeeta.

Lisäksi täällä on aivan helvetin kylmä, huppari päällä saat nukkua yöt jos haluat pysyä lämpimänä. Myöskin surkeaakin surkeammat äänieristykset ottavat päähän..

Jospa tulevan kämpän saan esiteltyä teille ennenkun muutan sieltä pois ! :'D3 kommenttia:

 1. Peiliin kiinnittyy huomio myöski sen takia jos sattuu pelkää sitä mikä sieltä saattaa kurkistaa. :D Hyvä että sitä ei öisin oo tullu kauheesti tuijoteltua. :D

  VastaaPoista
 2. Hei, siullakin on tuommonen ihana perhostaulu! Löysin itselleni moisen muutama viikko sitten kirpparilta ja olin ikionnellinen. Ois kiva saaha lisääkin.

  (Tuossa, jos haluat vertailla http://lasiodora.blogspot.com/2012/01/perhosia-seinalla-ja-vatsassa.html)

  VastaaPoista
 3. Juu, itse kauhistelin noita perhosia mutta kehys oli niin kaunis ja ajanmittaa opin niistäkin tykkään :) Nättejä ovat!

  VastaaPoista