maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuoden 2012 saldoa.... (vähän 2011 joulukuultakin)

Hmm, pitkästä aikaa voisi näyttää teille mitä on tullut osteltua tässä lähi aikoina :)
Minuun on iskenyt aivan järkyttävä raitahulluus, silmäni imuroi kaikki raitaset vaatteet muiden seasta kun kaupoilla tepastelen.

Idan kanssa joulukuisen perjantain kirpputori reissulta onnistuin haalimaan ostoskoriini vaikka tiesmitä! Kerrankin minua onnisti kirppareilla jopa vaatteidenkin suhteen.


Tämän ihanuuden meinasin missata kokonaan, kun se oli piilossa muiden jakkujen takana O.O Pieni liike toisen ihmisen väistämiseksi voi joskus tuoda jotain todella mukavaa näkökenttään, niinkuin nytten!!

Samaisesta paikasta kun tuo edellinen, löysin ihanan, lyhyen samettijakun, joka sopii melkolailla kaikkiin asukokonaisuuksiin :) (hähähää Ida ollaanko ees samiksia ny hä? )

Tämän päivän asuna toimi tuo edellisen kuvan jakku, sekä mekko jonka löysin kirpparilta, naurettavaan 1 euron hintaan.

Löysin myös talvitakin itselleni, siitä olen todella iloinen :) Tosin en kirpparilta, en laisinkaan. Hintaa tuli todella suolaisen paljon mutta ompahan laadukas ja lämmin takki. Allekkin mahtuu mukavasti joku huppari.
Vyö on omani, ei siis kuulunut takkiin :)

Ja sitten päästäänkin siihen 2012 vuoden ostos saldon ekaan ostokseen eli näihin jumalallisiin tappokenkiin<3

Kyseiset kengät kun halusin tunkea jalkaani kun hiimailtiin koskikeskuksessa, muuten sujui ihan hyvin, mutta Glitterissä huomioni hallitusta astelusta kääntyi korujen katseluun ja lukossa olevaan korvaani, jolloin lensin komeasti suoraan takamukselleni!! Voi sitä naurun määrää, itsellensä nauraminen on parasta! Onni tässä oli etten saanut mitään hyllyä vedettyä mukaani :)!

Nyt riittää ostelu hetkeksi. Onneksi minua lohduttaa kiiiiva saapuva tilaus joko tällä tai seuraavalla viikolla, josta löytyy kaikkea mukavaa :) Niistä sitten myöhemmin kun ne saan kätösiini!

5 kommenttia:

 1. RAKASTAN NOITA KENKIÄ! :D oon kateellinen. :D Mut oon ilonen et mulle tulee parin viikon päästä uusia lävistyskoruja.

  VastaaPoista
 2. Elä kadehdi, naura sit ku katkasen nilkkani ja sul on ehjät<3
  Jjeei, kiivoja koruja nassuun :D

  VastaaPoista
 3. Apua miten ihanat kengät! :O Mie huusin tuossa viime vuoden lopulla huutiksessa tuon tapaisia kenkiä, mut joku ryökäle huusi ne viisi minuuttia ennen sulkeutumista, fuuu :<< Harmittamaan jäi, ois ollu nimittäin hianot!

  Joko oot muuten topit lähettäny miulle päin? :) Ei oo näkynnä vielä, niin aattelin tuas kysellä.^^

  VastaaPoista
 4. Ne on ihanat :) tosin aika epäkäytännölliset :P

  Joo anteeksi tosiaan on kestänyt, piti viedä tänään postiin mutta se on kiinni. Laitan ne heti maanantaina tulee !

  VastaaPoista