tiistai 27. maaliskuuta 2012

Toimettomuuden huipentuma !

En taas näytä saavan mitään aikaseks :D On täs pitäny siivota jo 3 päivää mutta aina vaan junttaanun sohvalle ja kattoon jotain leffaa / kuunteleen musaa ja haaveileen.
Eilen katselin V for Vendetta leffan, oli oikein hyvää maanantai viihdettä :) Katselin sen viimeksi joskus 11 vuotiaana enkä ihmettele että on jäänyt hieman rakeinen kuva kyseisestä leffasta, kun siinä oli vaikea pysyä perässä nytkin :D

Tänään jumituin sohvalle, katselin pari jaksoa True Bloodia vanhoilta kausilta. Sitten jostain syystä jäi soimaan päähän The 69 eyesin biisit, ja sitten menin niitä kuuntelemaan youtubesta. Enpä ole pitkään aikaan kuunnellutkaan, varmaan viimeksi joskus 2-3 vuotta sitten.
Tässä sitten on tullut laiskoteltua ja mietittyä yhtä sun toista.

Olen jopa edistynyt vaatteiden etsimis projektissa, olen seonnut ja päättäny tilata ne yhdet housut mistä olen tainnut tässä mainita ennenkin, sekä kasan erilaisia huppareita. No ehkei nyt ihan kasaa, mutta pari ainakin. Koulussa sain sentään tänään aikaseksi kun sain väsäiltyä yhden hienon hameen. Materiaaliin sain tosin kyllä pettyä kun heti tuli hirveä jälki kun joku karkea pinta osui :S pitää olla tuon kanssa erittäin varovainen.

Huomenna pitäisi kanssa kehittää jotain kivaa koulussa mutta en ole vielä päättänyt että mitä.... Let's see...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti