lauantai 24. maaliskuuta 2012

You wan't to know the truth? That's what you get !!

Tällainen se minulle sitten tipahti Vedenneito blogin pitäjältä, joten tehdäämpä tehtävä nyt sitten !
http://lasiodora.blogspot.com/


1. Kerro linkin kera blogissasi kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen.
2. Kirjoita seitsemän satunnaista faktatietoa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä tunnustus viidelletoista blogille/bloggaajalle.

Vai että seittemän satunnaista faktatietoa... hmm. Mitäs sitä uskaltaakaan kertoa :)

1. Noh minähän en tykkää pätkääkään naislaulajista. En vaan koskaan ole kuullut niissä mitään mikä säväyttäisi minua. Ainut hyvä on ollut Tarja Turunen Nightwish aikoinaan..

2. Kärsin parhaillaan jotain vaatetuskriisiä, en tunne löytäväni kaapista enään mitään päälle pistettävää. Pitsit ja röyhelöt kyllästyttää ja olen jopa harkinnut housujen ostoa ! Tosin ne oli aivan älyttömän hienot housut eikä mitkään tavalliset :)

3. En tykkää lastenleffoista sitten yhtään, toisinkuin kaikki tuttuni hehkuttaa niitä minkä kerkeää. Aina yritän niitä kattoa kun tulee telkusta mutta huomaan aina jättäväni ne kesken kun alkaa ärsyyttämään. ( Ironia. että juuri tätä lausetta kirjoittaessani televisiosta alkoi joku lastenleffa)

4. Tykkään kovasti tavata uusia ihmisiä, vaikka usein vaikutan kovin antisosiaaliselta ja olen sen näköinen :D Luokkakaveritkin sanoivat että pelkäsivät mua ekana päivänä kun olin niin kiukkusen näkönen :(

5. Tykkään rutkasti enemmän kirjoista kun elokuvista, kun niiden avulla pääsee paremmin karkuun tosielämää^^ Kestää paljon kauemmin kuin elokuva ja sisältää paaaljon enemmän sisältöä. Ja mikä parasta, saa kuvitella hahmot sellaisiksi kun itse haluaa ^^

6. Minulla on 2 tatuointia ja voin sanoa että lisää on tulossa ^^ Eka ilmestyi kun olin 15v ja nirinarisijoille tiedoksi, että en ole katunut päivääkään sitä että otin. Enkä tule katumaankaan koska en ole sitä tyyppiä joka harmittelee tekoja mitä on tullut tehtyä.

7. Kammoan typeriä asioita kuten huonekasvit ja isot poutapilvet. Huonekasvit on inhottavan tuntusia ja pilvien pelkäämiselle en keksi syytä. en edes tiedä mitä niissä pelkään mutta tunnen oloni uhatuksi kun nään niitä taivaalla ( useemmiten vain sillon kun olen yksin. )

Että sellaisia ! En nyt viitsi langettaa tätä kenellekkään koska näitä on niin paljon liikkeellä että ihan varmasti joku muu ehtii jo jakaa tämän saman samoille ihmisille :) ( olen tylsä, siinä 8. faktatieto)

2 kommenttia:

  1. Jänniä juttuja tuli ilmi :) Varsinkin tuo kirjakohta oli ihanasti ilmaistu, en ookaan ennen ajatellut asiaa noin. Mie pystyn lukemaan jotain yksityiskohtaisiakin murhaselostuksia, mutta niiden katsominen tv:stä on yleensä liian raakaa omaan makuun.

    VastaaPoista
  2. Sepäs se, kirjoissa saa juuri kuvitella kaiken itelleen sopivaks kun taas teevees ne näytetään jonkun muun visioimana ja usein sit liia raakana :P

    VastaaPoista