maanantai 5. maaliskuuta 2012

Mä luovutan hetkeks.

Mä en vaa jaksa enää tätä helkatin ressiä joka asiasta. Nytten en jaksa tehä yhtää mitää ku hemmetin koulu ja kaikki helekatin ihmissuhde asiat painaa niin päälle että pää posahtaa.
Mä nyt vaan kylmästi jäädytän tän blogin hetkeks ja jatkan sitten kun tuntuu että jaksan jotain kirjottaakkin ettei joka postauksen loppuun tarvi kirjottaa perättömiä lupauksia seuraavasta. Asiat on nyt nii ettei niitä kumminkaan tuu joten en kirjota mitää siihe asti ku taas pystyn vähä parempaa.
Kuukausi vois kuulostaa iha hyvältä, joten nähää sillo sitten jospi mulla on enää ainuttakaan lukijaa sillon. Heippa ja anteeks. Karusellin surkea pyörittäjä luhistuu maahan ja jää posliini hevostensa alle.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tauko tuo lisää inspiraatiota ja voimia tähänkin hommaan. Laitoin siulle kuitenkin kannustukseksi tunnustuksen blogiini, täällä siis odotellaan sua :)

    (http://lasiodora.blogspot.com/2012/03/one-lovely-blog-award.html)

    VastaaPoista
  2. Mm'hm, nyt taasen tuntuu etten haluiskaan pitää mitään maraton taukoo vaan tekis jopa mieli kirjottaa jotain :) joten ehkäpä hoitelen tuon tunnustuksen ja sitten keksin jotain kirjoitettavaa!

    VastaaPoista