maanantai 4. huhtikuuta 2011

Eilen taisi olla sittenkin joulu.

Niin, tosiaan taisi eilen olla joulu kun äiti tuli Italiasta... Hän vaan lappas tavaraa toisen perään laukustaan minulle. Ehdin jo ajattelemaan että ostiko hän itsellensä mitään, mutta onneksi oli ostanut kumminkin.

Nyt alan esittelemään näitä mitä hän minulle joulupukin roolissa antoi:

Tämä aivannn ihana viuhka oli maksanut kuulemma vain 7 euroa, siis uskomatonta. Ja tuulettaa todella hyvin. Juuri kaipasinkin uutta ja kunnollista viuhkaa, kun on kesän alussa tuskainen matka turkkiin.


Toiseksi ja tarpeeseen tulee tämäkin sielä turkin matkalla, elikkäs Päivänvarjo :)

Sitten sain tällaisen söpön laukun, joka tulee sopimaan täydellisesti sen juhlamekon kanssa jonka teen, kun siinä on tuollaista saman näköistä ruusunauhaa :)

Tämä sormus on kanssa aivan ihana, ja ompa vielä hyvän kokoinen :)


Sitten tämä aivan upea juttu, en nyt saa taas sanaa miksikä tätä sanotaan mutta kuvasta näkyy. Juuri ajattelin että pitäisi hankkia tällainen joskus.
Siinä on tuollaisia hienoja isoja sulkia? ja sitten joku koriste. Myös kaunista kuvioo.


Tämä toinen on myöskin aivan upea, hieman erilainen kun tuo edellinen mutta tästäkin tykkään aivan käsittämättömän paljon.

Siinä niitä oli, aivna upeita juttuja sanon minä. Sitten vielä oli yksi jakku mitä nyt en esitellyt kun en saanut hyvää kuvaa. Jotain pieniä muitakin juttuja oli mitä mun piti kuvata mutta suhahti päästä pois väsymyksen takia. Laittelen niitä sitten seuraavaan kirjotukseen kun muistini palaa :) On se Äite hauska, tietää kyllä niin mistä tykkään.

Lopuksi laitan teille kuvia itsestäni, kaverin kanssa otettiin tuossa yhtäkkisen inspiraation yllättämänä kuvia tuossa minun asuntoni viereisillä rappusilla.
4 kommenttia:

 1. Ihania tuliaisia. Olen itse etsiskellyt jotain tuollaista silmikkoa Saksaa varten, mutta en ole vielä törmännyt sopivaan. Täytynee jatkaa etsintää :) Ja kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
 2. On kyllä :)
  Niitä ny on kaikissa naamiaiskaupoissa ja helsingin itäkeskuksessa tais olla joku liike missä myöskin on.. Kiitoksia vain :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja tuliaisia oot saanu! Ja nuo kuvat on tosi kauniita. :)

  VastaaPoista
 4. No kiitoksia vain :) mukava kuulla että edes joskus on onnistuneita :D

  VastaaPoista