torstai 7. huhtikuuta 2011

Not so perfect day.

Tänään oli jotenkin todella huono päivä koulussa. Opettaja otti hermoon oikein urakalla, kun sen opettamisesta ei tajua mitään. Saumojen poikkileikkauskuvat jos muutenkin on mulle yhtä helvettiä niin saatika sen pyörremyrskyn neuvoilla...
Sitten vielä oikein päivän piristykseksi saapui jotkut helevetin yleis kyselyt missä kyseltiin kaikki koulunkäynnistä seksuaalisuuteen. Että minä vihaan niitä kyselyitä! Okei, mä voin vastata koulu asioihin, päihde juttuihin ja ''mielenterveys'' asioihin, mutta en ala selittämään seksuaalisuus asioitani EDES tutkijoille. Vaikka kyselyt tehdäänkin nimettöminä. Jätin sitten sen osion kokonaan tyhjäksi, ihan sama vaikka vastaukseni menisivätkin roskiin sitten sen osion takia, ei se yksi lappu muuta suomen tilastoja.


Koulun päätyttyä 12.45 jäin tekemään keskeneräisiä Taide ja kulttuuri aineen töitä, sain ne valmiiks todella ahdistavan tunnin jälkeen. Yleensä mulla ei ole ongelmaa mennä täysin vieraaseen porukkaan tekeen yksin jotain töitä, mutta nyt kun oli muutenkin täys pommi päivä nii ei paljoa innostanut. Varsinkin kun luokka oli todella kova ääninen ja toooodella erilaisia ihmisiä kun minä. Lisäksi luokkahuoneessa oli todella huono ilma, eikä ikkunaakaan voinut pitää kauaa auki kunnes jo joku huusi että oli kylmä.


Kotiin saavuttua olikin jo parempi fiilis, törmäsin uuteen naapuriini ja jutusteltiin pieni hetki, oli kumman piristävää. Kotona sitten laitoin joitan syötävää ja menin vasten tapojani pienille päiväunille. Sen jälkeen päätin ryhdistäytyä ja tiskata, ettei tiskit jää homehtumaan viikonlopuksi kun lähden Muruni luokse.
Viestittelin tuossa myös kissan kasvattajani kanssa, ja hän kertoi että ehkä kissan voisi hakea pääsiäisenä. Hmmmh, toivottavasti jo silloin, en jaksaisi enään odottaa. Oletettu aika alussahan oli jo huhtikuun alku puolella mutta nyt se on jo venynyt toiseksi viimeiselle viikonlopulle.
Kova ikävä jo pikku kisulia, nyyh.

Sellasii tältä päivältä, lukemisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti