keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Great news!

Kiittäkää vanhentunutta viruksen torjunta ohjelmaani ja pääsiäistä siitä, etten ole päässyt kirjoittamaan blogiini mitään :) En viitsinyt käydä netissä ettei tulisi pöpöjä koneelle, parempi varoa kuin katua.
Olin lähdössä ostamaan uutta ohjelmaa kunnes muistin että on pääsiäinen eivätkä kaupat suinkaan ole auki.

Pääsiäiseni oli ihana, Kissani kultani pääsi meinaan kotiin :) ! Kisuli on niin hurmaava, ei ole tuhonnut ainakaan vielä kämppää ja käy vessassakin oikeassa paikassa :) Ei siis hankalista ja ahtaista nurkista kusen siivoomista tiedossa^^
On ollu nii kiva nähdä kun kisuli on kotiutunut hyvin, syö kiltisti ja leikkii paljon. Ja mikä on erityisen ihanaa, se tulee aina viekkuun nukkuun yöllä^^ Ja päivisinkin tunkee väkisin syliin ja jos sitä yrittää nostaa pois kun haluaa hakea vaikka kahvia, se änkee väkisin takaisin :) Olen aina halunnut kunnon sylikissan, mutta kertaakaan minulla ei ole sellaista vielä ollut. Tottakai kaikki muutkin kissat joita meiän perheessä on ollut/ on, ovat aivan ihania, mutta kovin erakoita. :D

Junamatka kasvattajan luota Helsingistä tampereelle meni hyvin, hieman minua hirvitti mennä lemmikkivaunuun kun hieman oudoksun koiria. ja siellähän niitä aina on. Mutta meni kumminkin ihan hyvin, kisu oli kiltisti ja hiljaa kopassaan. :)

Tässä hieman kuvia pikku söpöläisestäni :)

Lekottelua aamu auringossa lelun kanssa :D Tuo kissa rakastaa lämmittävää aurinkoa, ja uskoohan sen :)

Kova se on leikkimään, ja kun kunnolla innostuu, ei siitä leikistä meinaa tulla loppua. Pomppii ja hyppii lelunsa perässä kuin hullu.

Jippii, se on jopa ottanut ostamastani pedistä paikkansa. Siellä se nukkua pussuttaa aina kun tulen kotiin kaupungilta tai koulusta.

Kisun nimeksi tuli Hertta, ja nauratti kun sain tietääkseni että kissan lääkäri käynnit oli tehty Hertta nimisellä eläinklinikalla. :D Mitä tulee siihen massiiviseen raapimapuuhun jonka kädet verillä kasasin, on se siinäkin onneksi touhunnut paljon. Olisi ollut kamalaa että kissa ei koske kynnellänsäkään siihen. :D


Mitä sitten muuta tulee kuulumisiini, MINÄ OLEN KIPEÄ!! Ja sehän ei käy päinsä. Mä en oo koskaan kipee, en oo ollu sitte kokonaisena syksynä enkä talvena, millo ne kaikki flunssat kulkee kaikki muut luokkalaiset ja tuttavat lävitte. Ja nyt, kun on +20 astetta ollu lämmintä, meikäläiselle nousee kuuume ja oon niin tukossa että hohhoh.
Oon täs vetäny teetä terästettynä Carmolis tipoilla ja hunajalla, eiköhän tää tästä pian mene. Jouduin jopa oleen eilisen pois koulusta, sitähän täs oikee kaivattii.

Tein tässä pari ostosta, tulevaa kuumaa kesää varten. Kesän alussa lähdemme sinne turkkiin, joten on tässä kevään aikana parempi etsiä joitain kevyitä ja hengittäviä vaatteita, tai paistumisen sijaan hiillyn sinne +30 lämpötilaan.


Löysin H&M:ltä tällasen kivan hameen, olenkin ettinyt jotain kivan näköistä ja lyhyempää hametta pitkään, mutta nyt vasta löytyi sopiva. Rusetin lisäsin itse tuohon eteen, todella kivan näköinen hame.Sitten tämä toinen ostos, täysin outo minulle. Raidallinen paita, sellaista en olekaan omistanut sitten 7. luokan... Pelottavaa. Se vaan sopi hyvin tuon hameen kanssa, ja tykkään noista hihoista. Hintakin oli vain 9.90 ja materiaali kivan tuntuista, niin miksi ei?

NNonniiinh, sellaista tällä kertaa :) Nyt alankin päivittelemään hieman aktiivisemmin kun oli niin pitkä tauko. Kisusta varmasti tulee paljon juttua. Että Lukemisiin ^^

3 kommenttia:

 1. Mauh!! Koska tota kisulia pääsee katsomaan? :) Tullaan sitten sarin kanssa kaffelle ja ihastelemaan <3

  VastaaPoista
 2. No ihan koska vaan ootte tervetulleita kattoon :) Parempi totuttaa kisu heti muihinkin ihmisiin.

  VastaaPoista
 3. UI! <3

  Meillä ei parane mennä lattialle istuu, tai saa karvaisen patterin tovin päästä syliinsä. :D Ja sain muistutuksen eilen, että Muru rakastaa villasukkia (sen lempileluja olisivat jos antaisi sen leikkiä niillä). Pidin eilen niitä sulta saatuja villasukkia, kun se tuli näykkii niitä. :D

  VastaaPoista