perjantai 13. toukokuuta 2011

Friday the 13th, not so bad.

Hmm, että epäonnen päiväkö tämän pitäisi olla? Tähän asti mun päivä on mennyt varsin mukavasti :) Vielä on n. 1.5h aikaa tapahtua jotain epäonnista, mutta en usko kyllä että tapahtuu.

Aamu lähti ihan jees meneen, ehin kouluun. Sain koulussa tehtyä ne päätä vaivaavat housut valmiiksi, ja nyt ne saa sitten kelvata Rouva koulutuspäällikölle että opettajalle. Sitten sain tehtyä kerrankin aikas hienon kannen siihen juhlapukuni portfolioon :) Pukuun laitan vielä pitsinauhan lantion kohdalle, koska en tykkää siitä miltä se näyttää nytten se sauma mikä siinä on :P
Koulun jälkeen lähdin kirpputorille hyvän ystäväni kanssa. Oli oikein rattoisaa, hän löysi jotain kivaa itsellensä ja minä myöskin :)Löysin tällaisen aivan ihanan pöytäpeilin, en oo koskaan nähny mitää noin hienoa peiliä :) Ja maksoi niin naurettavat 4.50e että se lähti aika kiitoa mun mukaan!!

Kirppari reissun jälkeen suuntasin Gootti.netin Tampereen miittiin, piknikki oli tällä kertaa :) Oli todella hauskaa muuten, paitsi että ampiaiset ja kaikenmaailman pörriäiset meinas aiheuttaa sydärin mulle, voi että mä inhoon niitä. Piknikin jälkeen lähdettiin parin miittiläisen kanssa mun luokse kahvitteleen ja pälättelemään niitä näitä. Kiitoksia vaan kaikille hyvästä seurasta :)

Äsken oli hiemasen tylsää kun teeveestä ei tule mitään, enkä jaksanut alkaa mitään leffaakaan kaivaan laatikosta ( mitkä olen kumminkin jo nähnyt ainakin 5 kertaa kaikki...), eikä ollut muutakaan tekemistä, niin päätimpä ahkerana tyttönä tiskata tiskit pois.

Ja eilen, oli meinaan kevään ensimmäinen ukkonen :) Viimekesäisen megamyrskyn jälkeen en ole enään pelännyt pienempiä ukkosia, joten oli hienoa katsella salamoita ikkunasta pimeessä ja kuunnella sateen ropinaa. Tajusinpa siinä samalla että oli myöskin ensimmäinen ukkonen, jonka näin omasta kämpästäni Tampereella, hyvin näkyi :)


Tässä näkyy hieman taivaan tummuutta siltä hetkeltä, oli se varmasti tummempikin jossain vaiheessa ja kuva on huono koska se on otettu ikkunan takaa ja heijastukset vähän näkyy :)

Hohhoh, se on sitten enää 2 viikkoa koulua, ja sitten alkaakin piiitkä loma<3 Ja on tulossa tooodella hyvä loma, sanon minä :) Pari matkaa, eka sinne turkkiin ja sitten Berliiniin ^^ Sitten Sonisphere festivaalit, jossa on Slipknot ja Rob Zombie, vieläpä samalla lavalla :) Ja tietenkin Särkänniemi ja Linnanmäki!! Huomenna Mimma tulee meille ja katsellaan oikein hartaasti The Vampire Diaries sarjaa :) Muutama leffakin varmaan. Ja tietenkin paljon syömistä (karkkii sipsii, sipsii karkkii, karkkii sipsii, sipsii karkkii, limsaa, limsaaa...) Ajateltiin valvoa koko yö, sekoilun merkeissä tietenkin, Mimma saa taas nähdä mun yliviisaat jutut (kuinkahan monta kertaa yritän nyt saada dvd:tä ulos Dvd asemasta, vaikka leffa tuli tv kanavalta?? :''D ) Lopuksi vielä terveiset Hertalta :)Pieni parka sai korvatipat kun sillä tuli vähän liikaa likaa korvista kun käytiin lekurilla, mutta eiköhän se tästä parane pian :) Muutoin pikku kisulille kuuluu hyvää, virtaa ainakin riittää :D On niin ihanaa kun se tulee joka ilta viekkuun nukkuun kun kutsun sitä itse mentyäni sänkyyn :D Siellä se pussuttaa mun kainalossa koko yön, välillä käy syömässä tai juomasssa ^^

4 kommenttia:

 1. Ton peilin kyllä mieluusti ottaisin:)

  VastaaPoista
 2. Hehe, varmasti. Onhan se hieno :p Pitäisi vielä keksiä sille kiva paikka kämpässä :)

  VastaaPoista
 3. Een tienny et sullaki blogi on :D
  Mutta aww, ihana toi peili ja sulonen kissa ! x

  VastaaPoista
 4. Hahaa, onhan mulla :D Jonkunlaine tällane. Kisu on juu sulonen ku mikä :P

  VastaaPoista