tiistai 17. toukokuuta 2011

I need to sleeeeeeeeeeeeeeeeeeeep.

Kun tuntuu että nukahtaa pystyyn, ei nää mitään, eikä myöskään tajua mitään. On se aika vaan luovuttaa ja lampsia kotiin.
Kysymys eilen oli siis siitä, että yöunet on viime öinä ollut n.5h per yö.
Ekaksi leffailta Mimman kanssa La-Su, ja tuli valvottua myöhään, sen jälkeen Su-Ma eräs ystäväni soittaa tietenkin 00.00 aikaan innostuneena Suomen voitosta. Noh, enhän mä sen jälkeen saanu unta pitkään aikaan.

eilen aamulla tuli se vihon viimenen juttu, minkä takii olin ku jossai hourees koko päivän. Meinaan rokotus. Piti mennä pistää piikkii lihaa ku lähdetään sinne Turkkiin parin viikon päästä... Noh, terkka pisti sen ja sitte menin iha normaalisti tunnille. Yritin alkaa purkaa yhtä saumaa ja TÄH? En nää mitää, haukotuttaa ja silmät menee kiinni.
Noh, pikku fannihan kaivaa rokotteen pakkausselostee esiin: Yleisimmät haittavaikutukset: VÄSYMYS.
Noh, aattelin että kyl se tästä menee paris tunnis... mutta ei. Meinasin nukahtaa joka käänteessä ja lopulta päätin että lähden suosiolla kotiin, ei mun oo siellä järkee hoippua ympäri luokkaa ihan pihalla.
Kotiin päästyäni oleskelin hetken aikaa ja päätin sitten mennä päivä unille. Noh, nukuin jonkun tunnin, ja päätin katsoa herättyäni yhden ohjelman... Käynnistin teeveen, ja kun seuraavan kerran katsoin telkkua, oli ohjelma jo loppunut. Olin siis nukahtanut samantien kun heräsinkin.
Eilen menin nukkuun joskus 23.30 erittäin ''onnistuneen'' ke
skustelun takia, enkä sitten saanut untakaan.
Tänä aamuna sitten herään siihen kun puhelin soi... Äitehän siellä soittaa '' Miks et oo jo soittanu, nukuiks pommii?''
Tapanani kun on aamusin soittaa äitelle bussista joka lähtee 7.32, noh tänään sitten heräsin tuohon aikaan. En muista kuulleeni minkäänlaista herätyskellon soittoa, en olleskaan. Tunnin myöhässä sitten kouluun vaan, waaaaaaay to go, me.

Jos sitä tänään pääsisi ajoissa nukkuun, muuten alkaa jo sekoomaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti