keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Keep you waiting or not? and something another boring bable.

Sitä tässä kovasti mietiskelen, että esittelisinkö teille valmistuneen juhlamekkoni lähiaikoina, vaiko vasta synttäreideni ajankohtana, johon mekko on tarkoitettu :) Eli elokuussa siis. You tell me that.

On ollu tooodella kiireistä täs viimeset 2vko, olen ollu todella ahkera koulussa, mikä selittääkin mekon valmistumisen ennemmin kuin vikana päivänä.
Siitä tuli melkolailla sellainen kun halusinkin :) Huolestuttaa vaan sen yläosan kangas, että mahtaako se jaksaa kannatella sitä painavaa helmaa repeämättä heti ekan käyttökerran jälkeen.

Mitä nyt noin yleistä kuulumista, minulle kuuluu ihan hyvää ja kisulle kans :) Matka Turkkiin lähestyy uhkaavan nopeaa tahtia, ei siihen ole enään kun 3vko. Sitä ennen pitää vielä mennä ottaan rokote, ja siitähän minä pidän. Siis en todellakaan pidä, neulat on joku karmein juttu maailmassa mitä meikäläinen voi tietää. Aina iskee paniikki kun istuu siihen tuoliin ja tietää että kohta sitä mennään.

Odotan innolla Sonisphere festivaaleja, menen sinne Mimman kanssa katsomaan Slipknottia ja Rob Zombieta, jotka sattuvat onnistuneesti olemaan jopa samalla lavalla, here we come, Reaper. Come and get us - sanon mä vaan. Kultani tulee kanssa samaiselle festarille, mutta luulempahan vaan että häviää pitkälti omien kavereidensa kanssa johonkin sinne. :D
Tuli tässä muuten varattua matka Berliiniinkin, elokuulle juuri ennen koulun alkua. Ihan jees loman lopetus, synttärit ja mukava matka :)

Sellaisia tänään.

1 kommentti:

  1. No voi että, vähänkö oon taa kateellinen kun jotkut vaan reissaa!! Ittekin olin juuri viikonlopun Riikassa ja kauhee matkakuume käsillä :)
    Kisu voi sitten tulla meille hoitoon :D

    VastaaPoista