torstai 19. toukokuuta 2011

Otsa hiukset! Stressiä! Inhoa! Loma!

Nopeistä päätöksistä tunnettu minä. Päätin eilen haluta otsahiukset, ja tänään menin ne leikkaamaan heti kun pääsin koulusta. Kävin Tampereen rautatieaseman tunnelissa sijaitsevassa ''ilman ajanvarausta '' kampaamossa.
En ollut kovin tyytyväinen leikkaukseen joten parantelin sitä vähän itse kotona :) Muoto oli kiva, mutta ne ei kyllä ollut tasaista nähneetkään.

Stressi ja ahistus sen kun vaan lisääntyy, mitä lähemmäs koulun loppumista päästään. 1 päivä ja viikko enään. Näyttö- hupparin tekeminen on täysin perseestä, kun se menee kokoajan pieleen ja kaikkea. Ja kaikenlisäksi maanantaina ja tiistaina tehdään kevään näyttö. Oh god tätä, yhen työn saat tehtyä, eikä siltikään voi yhtään levähtää.
Inhoon sitä hupparia, kattonkin siihen nii kiehahtaa!!

Lomaa ootan kyllä niin innolla, heti ekalla viikolla pääsen pois suomesta, oi tätä autuutta. Ei suomessa mitään vikaa ole, päin vastoin. Maiseman vaihdos silti on tarpeen tällä hetkellä. Turkin matka siis lähenee :) Ihan mukavaa mennä, vaikka se kuumuus hirvittääkin. Sitten astuu kuvaan ongelma, että eihän mulla ole mitään kesävaatteita, saatika jotain aurinkohattua. Hohhhoh, oon taas niin hyvin varustautunut tähän tulevaan kesään, että apua.
Kisua tulee kaamee ikuva kun joutuu jättää sen suomeen kullalle hoitoon. Yhyyy :(
Mutta juu, kuvia otsatukasta tulee tässä seuraavalla viikolla, tänään ei ole ollut meikkiä niin minähän en itteeni niin kuvaa.
Sellasia tänään, byebye.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti