lauantai 24. heinäkuuta 2010

60metriä konttaamista...

20 lakanaa vihdoinkin tehty! On´ne polvet ruvella aika hyvin, kun konttaa tuolla lattialla mittailemassa ja leikkaamassa 20kpl 3 metrin mittaisia lakanoita. Se oli se vaihe, mikä mua otti kaikista eniten päähän tässä urakassa. Toiseksi tuli se, että alalanka pääsi loppumaan aina kesken sauman. Joten rumia jatko kohtia tuli moneen lakanaan. Parin kolmen lakanan välein sai puolata. Harvinaisen rasittavaa. Kolmanneksi ärsytykseksi tuli se, etten ollut tyytyväinen sauman suoruuteen. Tuolla koneella tuntui jotenkin über vaikealta saada suoraa tikkiä, johtui varmaan siitä, ettei se vetänyt kangasta itse ollenkaan, vaan minä jouduin vetämään kangasta samalla kun yritin ohjata kangasta niin että sauma tulisi suoraan ja samalle etäisyydelle reunasta koko matkan. Jos joku tarvitsee lakanoita, niin senkus ilmotatte, kyl niitä tekee aika helpolla muutaman lisää kun juuri on tehnyt niitä 20 kappaletta. Jää levy soimaan mukavasti.
Pitäisi ommella ne verhotkin omaan kämppään, makuuhuonekin näyttäisi hieman paremmalta sitten kun ei näy ne hirveet metallinväriset ikkuna kaihtimet... Verhoista tulee tottakai punaiset, sehän on mun pääväri kotona. Tummemman punaista paksumpaa kangasta, ja sitten yhdistän jotenkin kivasti läpinäkyvän, vähän kirkkaamman punaisen kankaan niihin verhoihin. En vain ole ihan varma että minkälaiset niistä teen sitten. Sitten sen näkee kun ne saan tehtyä, toki laitan tännekkin kuvan.
Nääh, miksen saa ikinä pidettyä kynsilakkojani hyvän näköisinä? Ärsyttää kulkea aina värittömillä kynsillä/ lohjenneilla/ kurttuun menneillä lakoilla. Enkä osaa edes itse lakata kynsiäni kunnolla, pitää kai ruveta rikkaaksi että vois aina käydä kynsihoitolassa laittamassa tekokynsiä ja lakkoja. Se vaan että miten se onnistuisi :'D Jokuhan voi nyt ystävällisesti tehdä minulle muutaman miljoonan lahjoituksen lukiessaan tätä. No ei, vitsi vitsi.
Jooh, eipä tältä päivältä ole oikeen muuta kerrottavaa, melko toimeton päivä ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti