keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Muutama sata kilometriä ja 39 astetta lämmintä.

NYT minulla on penkit autooni, käytiin ne sieltä Lahdesta hakemassa. Ajomatka sujui tosi hyvin, vaikka luulin ekaks toisin. Pysähdyttiin siinä pariin kertaan huolttiksella kun oli niin helevatan kuuma ja kaipasi juomista. Loppu suoralla äite sai tosin raivarin, kun luuli että mentiin väärään suuntaan mutta minä patistin sitä vaan ajamaan eikä raivoomaan, ja sieltähän se määränpää tulikin mutkan takaa jo esiin. Penkit oli myyjän kertomuksen mukaiset, perkeleen likaset mutta muuten hyvässä kunnossa :) Yksi pieni repeämä niissä oli mutta eipä tuo ole ihmekkään.
Lahdesta lähtiessä auton mittari näytti järkyttävää 39 asteen lämpötilaa... Siltä se kyllä tuntuikin ihan kuin olisi saunaan mennyt, jossa ei ole yhtään kosteutta ilmassa kun nousi ulos ilmastoidusta autosta.
Hyvällä tuurilla ratti tulee tuonne postiin vielä tällä viikolla, mutta jos ei niin ensiviikon alusta sitten, ja saadaan viedä auto yhdelle tutulle, että tämä voisi asentaa penkit ja ratin sitten paikalleen.
Poikettiin ylöjärven vahinkotavara myymälässä meno matkalla, ostin sieltä 2 mustaa pyyhettä kun olivat 5e/kappale. Löysin myös sen kauan kaivatun uuden meikkipussin itelleni, vanha kun on jo melko likainen ja rikkinäinen. Ei vaan oo tullut sopivan näköistä/kokoista aiemmin vastaan.
Ei tulisi kyllä mieleen ihan heti lähteä toista kertaa autoilemaan noin pitkälle lähiaikoina, istuminen alkoi jo puuduttaan pahemman kerran.


Tässä penkit pestyinä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti