keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Auton pesua ja hermoromahdusta.

Tänään pesin auton, kyllä siitä tulikin kiiltävä. :) Olen nyt ihan rampa. Auton pesusta, että takapenkillä istumisesta (Painepesuri laatikko istui katsokaas etupenkillä, ja 180cm likka takapenkillä joutuen sieltä aina taiteilemaan itsensä pois kun piti käydä siellä sun täällä, auto kun on 2 ovinen. Äite välttämättä halusi ostaa painepesurin, vaikka kerroin kieltäytyväni pesemästä sillä volvoa, ettei maalit lähde. Onneksi en pessytkään, koska hienoisella käsinpesullakin siitä lähti yhdestä kohtaa pieni pala maalia. Musta maali ei ole edes alkuperäinen, niinkuin myyjä kertoikin. Joten se ei myöskään ole mikään täydellinen.
Seurakseni liittyi äidin työpaikan kissa, jota loppujenlopuksi jahtasin pellolla, koska halusin sen syliin. On se kasvanut siitä melkoisesti, mitä sen viimeksi näin.

Huomenna olisi vielä tiedossa auton sisäpintojen pyyhkimistä, imuroinnin olen jo tehnyt. Sitten on Lepakko mobiili puhdas. Minun mieleeni tuli lepakko kun autoa katselin, ja toisinaan nimi tulee peilissä roikkuvasta lepakko heijastimesta joka saatiin mukana :)

Mutta jos siirrytään tähän hermoromahdus puoleen. 6 vuotias serkkuni on meillä jonkun saman ikäisen kaverinsa kanssa... Voi tätä melun, itkun, huudon, naurun, kiljumisen ja ovien paukkumisen määrää. Minä en lapsia kestä, en sitten tippaakaan... Onnea vaan tuleville omille lapsille, löytyvät jostain kellarista lukittuna. Pihakin on täynnä kaloja, kun kävivät tuossa laiturilla onkimassa, eikä sitten voineet heittää osaa 30 särjestä tai muusta roskakalasta takaisin veteen, vaan ajattelivat säästää kaikki meidän kissoille, jotka tosiaan ovat kyllä nirsoja eivätkä syö keittämätöntä kalaa -.-
Toinen hermoromahduksen aihe on vaatteet ja oma vartalo, sovitin muutamaa vaatetta päivällä kun oltiin kaupoilla, mutta ei niin ei. Mikään ei näytä hyvältä mun päälläni, lihomaan kun olen päässyt. Jos vaikka aloittais sen kuntoilun. Toinen asia mikä ärsytti oli se, että yhdestä tosi hienosta paidasta ei ollut kokoa... oli 34 ja 44 mutta ei mitään siltä väliltä. Ei violettina eikä mustana :( epäreilua.

Noh mutta, jos minä koitan nyt pärjäillä huomiseen asti kuolematta hermoromahdukseen, nuo kiljuvat vaahtosammuttimet onneksi lähtee kotiinsa. Kääriydyn myös varmaan elmukelmuun ja menen istumaan saunaan 5 tunniksi, sekä pistän murtovarkaan murtautumaan kaikkiin liikkeisiin, jotka myyvät haluamaani paitaa koossa 38 tai 40. Hyvät yön jatkot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti