tiistai 20. heinäkuuta 2010

Vuoden 65 auto ja 2000 luvun läppäritietokone.


Auto on nyt minun! Ainakin melkein, vielä vuoden periaatteessa äidin, mutta kumminkin minun :'D Volvo Amazon, vuosimallia 65!
Sillä ajeltiin Tampereelta kotiin, oli mainio ajomatka^^...ainakin mulla. Äite tais olla melkoisen väsynyt sen liian pienen ratin vääntöön, nyt äkkiä kalastamaan se alkuperäinen ja isompi ratti. 2 olisi nyt tarjolla, vähän halkeillut kehästä, hinta 30e. Sitten se toinen on melko täydellisessä kunnossa, mutta hintaa en tiedä vielä. Riippuu ihan siitä, paljonko tuo parempi maksaa, että kummanko ostan. Siinä ajellessa datailin kivasti läppäritietsikalla, tai oikeastan vaan tarkistin osoitteita, johon piti pari juttua postittaa. Pari kertaa tuli pysähdyttyä linja-auto pysäkillä kun alkoi tulemaan niin kuuma että oli pakko päästä pihalle autosta. Myöskin yhdessä vaiheessa tuli hervoton kiire sulkea ikkunaa, kun nousi hirveä pölypilvi edessä ajavasta ruohonkatkaisu koneesta, joka pöyhi niitä tiensivuja.
Hah, huomasin tässä kotiin tullessani, että tietokone laukkuni oli ihan tulikuuma, oli sitten jäänyt läppäri päälle sinne, eikä tietenkään päässyt tuuletin toimimaan siellä umpinaisessa laukussa. Hups, onneksi ei pimahtanut, en halua ostaa uutta. En sitten sen rahan takia, enkä muutenkaan. Tämä on niin kiva ollut käyttää, ja vastaa kotini värimaailmaakin, musta-punainen kun tämä on.
Pian alan varmaan ompelemaan niitä lakanoita, ei paha homma sinänsä. Se kun on niin helppoa ja yksinkertaista työtä päärmätä pitkiä reunoja.
Eipä tässä kai nyt tältä päivää muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti