torstai 10. maaliskuuta 2011

Laatteet välillä vattialla.

Mmmh, minulla menee jo sanatkin sekaisin tuosta kaaoksesta mikä vallitsee tuolla makkarissa. Otsikko oikeinpäin tarkoittaisi siis Vaatteet välillä lattialla. En tajuu, siivoon aina vaatekaappiani ja aina se on silti sotkussa. Sitten kun siellä on liikaa kaikkee paitaa ja sukkahousuu yms, etsiessäni jotain tiettyä paitaa sieltä, vedän vahingossa ''pari'' vaatetta lattialle. Koska tämä tilanne on yleensä aina aamuisin, en ehi laittamaan tippuneita vaatteita siististi takaisin ja sitten mytttään ne kaikki sinne ihan sikinsokin, mistä syntyy tämä ylitse pursuava vaatekaappi ilmiö.

Erittelin nyt itselleni liian pienet ja vanhat vaatteet pois tuolta kaapista. Mulla on varmaan äitenkin kaikki mustat paidat tuolla koska osa niistä on niin pieniä ettei ne vois olla mun. Sitten on kaikkia vanhoja toppeja jotka ovat kanssa kokoa todella pieni. Nämä vien maanantaina luokkaan ja ihmiset saa ottaa sieltä jos jotain haluaa. Nämä topit sun muut ovat kuitenkin niin perustoppeja etten jaksa myydä niitä jollain 50centillä, niistä kun ei enemmän voi pyytää. En vain jaksa nähdä vaivaa.

Heitin myöskin kaikki sukkahousut yhteen nurkkaan, ja aion ne vielä katsoa lävitse että mitkä ovat ehjiä&sopivan kokoisia.

Muistuttaisin vielä tähän loppuun vielä että edelleen nää romppeet pyörii mun nurkissa mitä yritän myydä huuto.netissä, että menkää kattomaan ja mieluiten ostamaan :) Hinnoista voi aina jutella.

http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=demonian__&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti