sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Siivousta, väsymystä, stressiä.

BoomBoom, kyllä olen ollut todella laiska kirjoittamaan mitään tänne. Kaikki nyt tuppaa ressaavan niin pirusti. Kämppäkin on ollut sen näköinen kun ei vain jaksa siivota. Nyt olen vähän ryhdistäytynyt, kämppä on siivottu melko hyvin, imuroida ja pölyt vaan pitäisi pyyhkiä vielä joku pvä.
Sain myös tiskattua äsken, mikä on oikea jymy saavutus.
Koulussa on täys kaaos kun pitäisi tehdä 2 työtä samaan aikaan, joista toinen vielä sattuu olemaan juhlapuku... ja siinähän on tekemistä meinaan ja pirusti.
Hmm, tatuointikin on ihan hyvällä mallilla parantumassa, vielä on yksi korjauskäynti tiedossa, mutta onneksi vasta 6.5, niin ehtii oleen hetken toimintakunnossa ja ilman rasvauksia.
Pitäisi tässä vielä lukea psykologian kokeeseen, huhhuh. Ja koehan on toki huomenna enkä minä muista juuri mitään. Noh, ei auta muutakun yrittää.
Keskiviikkona on ruotsin koe taas seuraavana. Se tosin ei ressaa niin paljoa kun olen ollut melko aktiivinen tunneilla, vaikka vihaankin ruotsinkieltä, mutta ei sitä kannata todistukseensa hankkia huonoa numeroo. Sen taidon voi sitten unohtaa heti kun ruotsin kurssi on läpi.

Lähdenkin tästä nyt lukemaan siihen kokeeseen. Yritän ensiviikolla tehdä jotain vähän kiinnostavampaa juttua teille. :) Lukemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti