perjantai 4. maaliskuuta 2011

Piristävä js kiduttava päivä.

Jippii, tänään on ollut kyllä erityisen mukava päivä. Päätin aamulla lähteä shoppailemaan yksin kun muruseni oli töissä enkä jaksanut kököttää yksin kotona. Heräsin kuitenkin jo 9.45, en vaan kyennyt enää nukkumaan. Siinä sitten kahvikupposen kera meikkasin ja laitoin hiukset, jälkimmäinen on todella harvinaista minulta. Mulla on kyllä hiusta mitä veivaa mutta en vaan ikinä oo malttanu/osannut tehdä mitään kampausta. Pari päivää sitten katsomani nutturan tekovideon ansiosta sain loihdittua tän päivän kampauksen.

Päältä se näytti tältä (Oi palvokaa kaunista juurikasvuani joka näyttää ihan kaljulta.)

Ja takaa itse nuttura näytti tältä :) Tykkään kovasti.

Ja sitten tuon nutturan alle jätin osan hiuksistani vapaaksi, en tiedä sitten näyttikö muiden mielestä kivalta mutta mä tykkäsin.

Shoppaus reissullani tapasin tuttuja ihmisiä, kummallista. En yleensä törmää kehenkään missä sitten liikunkin.
Ensimmäiseksi törmäsin Mistress Mystraliin, uskalsin jopa puheille. Oli hauska tavata. Hänen blogiaankin kun luen :)
Seuraavaksi ihan soitin eräälle ystävälleni, josko tulisi minua katsomaan kun taas Helsingissä pyörin. Siinä sitten pyörin hänen kanssaan kaupoissa.
Myöhemmin illalla kun muru tuli kaupunkiin, mentiin hänen kanssaan leffaan. Käytiin katsomassa se Kaksin karkuteillä. Oli aivan mahtava! Suosittelen kaikille jotka haluavat nauraa. Minä kun yleensä inhoan yli kaiken piirrettyjä leffoja, mutta tämä oli aivan eri laatua. Käytiin katsomassa se Original kielellä eli englannilla, koska ei haluttu kuulla kumpikaan lauri tähkän laulua, tämä kun oli ääni näyttelijänä ja ainahan noissa piirretyissä lauletaan.
Tämän leffan jälkeen törmäsinkin vielä yhteen tuttuun, hän oli samassa työharjoittelu paikassa minun kanssa pari viikkoa. Luulin jo että näen harhoja mutta en nähnytkään :D
Oli kyllä piristävää.
Sitten niistä yllättävän vähäisistä ostoksista.
Päätarkoitus oli löytää joku kapeampi hame, koska sellaista olen jo pitempään halunnut. Sellaisen löysinkin morticiasta. Empäs ole sieltäkään pitkään aikaan mitään ostanut. Hameesta ei nyt ole kuvaa kun en vain saanut hyvää aikaiseksi. Laitan sitten vaikka seuraavaan kirjoitukseen. Morticiasta löysin myös tumman violetin luomivärin, maksoikin vain 5e.

Sitten ostinkin kisulle pari lelua.

Tällaisen hauskan kepin missä on kuminauhan päässä pallo ja höyheniä.


Toiseksi löysin tuollaisen söpön pienen pinkin tennispallon. Kalanruotokin päässyt palloon koristeeksi.

Siinä ne ostokset oli, lukuunottamatta jotain shampoo ja hiuslakka ostoksia. Mitä tuohon päivän tuskallisuuteen tulee, niin voin sanoa että jalkani olivat täysin tulessa. Olen pilannut jalkani matalahkoilla kengillä mitä olen pitänyt tämän talven, korkeammat kengät tuntuvat nyt todella kamalilta jalkaan, ja varsinkin kun niillä kävelee yhtä mittaa monta tuntia. Noh, ei muutakun totutteleen korkeisiin, kyllä se tästä, tuskallisin mutta varmin askelin :D

Pahoittelen todella huonoja kuvia, ei ollut oma kamera käytössä enkä sitten osannut käyttää.
Ensiviikolla kirjoittelen taas jotain, että lukemisiin :)

2 kommenttia:

  1. Heips. Oli mukava nähdä ja ihana tämä blogi. Lukaisin lähes koko blogin läpi ja oi voi tahdon myös Berliiniin <3

    VastaaPoista
  2. Joo :) Kuka sinne nyt ei haluais ^^ Hirvee ikävä sinne takaisin vaikka juuri oltiin sillon tammikuun alussa.

    VastaaPoista