keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Brrrrrrrrrr-AA-dirrrrrrrrrrrrrrrrr

Kyllä tämä on siis täysin otsikoton kirjoitus, en vain keksinyt sille mitään järkevää nimeä.
Päätin nyt ryhdistäytyä ja päivitellä jotain mukavampaa teille niinkuin lupasinkin.

Koulussa menee ihan jees nytten, kaikki harjoitustyöt on tehty ja huomenna menen ostamaan kankaat hupparia varten jonka teen näytöksi, pääsee siitäkin sitten. Sitten aloitankin mun ihanan juhlapuvun työstämisen, kankaita pääsen ostaan sitten joskus kun on kaavat piirretty ja tietää paljonko kangasta sitten menee ( mikä tulee olemaan ihan hervoton määrä).

Ossssssstoksia tietenkin on tullut tehtyä tässä piiiitkän mielenkiinnottoman ajan aikana, tosin taas kerran olen unohtanut jotain pieniä juttuja mutta tässä ne mitä muistan:


Ensiksi esitellään kisulle hankkimani jutut, tässä on hänen upouusi ja hieno petinsä :)

Tässä taasen on aivan täydellinen kuljetuskoppa jonka löysin Faunatar - liikkeestä. Ihan tilava ja vieläpä värimaailmaani sopiva :) (kyllä, välitän jopa kissan kuljetuskopan väristä. Ne on rumia ne harmaa-sini-vihree öklötykset. )

Löysin taas pikkukisulle lisää leluja. Ostin tällaisen mini-tennispallon, joka kilisee. Kisulla on tällainen pinkkikin, missä on kalanruoto kuvana :)

Taidan olla tämän esitellytkin jo mutta en muista tarkkaan niin esittelen uudelleen. Kyseessä on siis kissanvessa, joka sekin on täydellinen. Nätti jopa. Sama se jos se nyt oli 5-10e kalliimpi kun noi normaalit rumat kissan vessat.

Siiitten löysin vihdoinkin ne mitä olen jahdannut, eli pehmustetut kissan vvaljaat :) En pahemmin tykkää kissan viemisestä valjaissa mutta tätä kisua kun ei voi yksin päästää pihalle, niin on hankittava tällaiset. Pehmustetut tietenkin siksi että kisulla ei ole karvoja pehmittämässä ja estämässä hankausta. Mikä parasta, sain ne puoleen hintaan, kun kyseinen lemmikkiliike on valitettavasti lopettamassa toimintansa. Liike on Tampereen Noksoppi. (Flexi vai miksikä sitä sanotaan on toisaalta ostettu.)

Viimeisinpänä se kuuluisa raapimapuu jonka takia vaihdoin keittiöni järjestystä ja sain käteni ihan saamarin araksi. Noita karkeita tolppia meinaan sai pyörittää aika paljon ennenkun toi oli kasassa... Kissa saa luvan ASUA tossa raapimapuussa tai alan itkeen :'D

Sitten siittytään minun ostoksiini. Niitä on kanssa kerääntynyt muutama.


Hmm, tein taas kerran huonekalu ostoksia. Tämä hurmaava pöytä/laatikko systeemi löytyi kirpparilta.


Toinen huonekalu ostos samaiselta kirpparilta oli tämä lipasto josta aukeaa tuollainen hauska pöytä kun ylimmäisen kaapin oven aukaisee. Siinä on oikein lukkokin, sinne voi piilottaa salaisia juttuja. Tosin mulla ei vain oo mitään salattavaa :D

Ja sitten vielä yksi sisustus ostos, jonka ostin sokoksen alelaarista, maksoi hurjat 7e.

Ja sitten tähän asiaan mitä minulla on myös kämppä pullollaan eli KENGÄT. Tässä nämä ovat, nämä ihanuudet. Otin sitten loppujenlopuksi punaiset. :)

Ja juuri tänään kun nopeaa poikkesin kirpparilla, nappasin sieltä mukaan paidan. Hassu sattuma, koska minulla on samanlainen mutta nuo kankaat menevät vaan toisinpäin. Eli pitsi yläosassa ja alaosassa musta. Täällä blogissakin siitä on jossain kuva. Hintahan oli 4e.

Muuta ei sitten ole kerääntynyt. Paitsi tänään kaunista koristenauhaa juhlapukuuni mutta sen näkee sitten vasta siinä puvussa. :)

Vielä lopuksi voisin valittaa että en saakaan kisuani vielä kotiin 8.4 kun se ei ole lihonut tarpeeksi leikkausta varten :( Toivotaan ettei viikkoa enempää veny tuo kotiin haku aika, minulla on kova ikuva jo kisulia ja haluan palleron kotiin :)


Tässä on uusia kuvia pikku söpöliinistä joita kasvattaja minulle lähetti :).

Hohhoh, johan sain aikaseks jotain. Nyt pitää painuu kiirellä lukeen huomiseen ruotsin kokeeseen. (Ois tää jo ohi.)
Muttajuu, eikun lukemisiin taas tässä joskus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti