sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Keittiön järjestyksen muutos.

Hmm, ehkä olen hieman pimahtanut kun alan siitämään huonekaluja klo. 22 jälkeen... Noh, eipä mun alakerrassa kukaan asu niin ehkä en saa kuoleman tuomiota. Lisäksi sain siirrettyä sohvan ja pöydän niin hiljaa ettei viereisessä huoneessa nukkuva henkilö olisi herännyt. (Tosin eihän siellä kukaan nukkunut mutta jos olisi nukkunut... ) Olen aina ollut sitä mieltä että ei huoneen järjestyksen vaihtamiseen tarvita miehiä taikka naisiakaan avuksi. Paitsi jos on kirjahyllyä siirtämässä niin EHKÄ sitten. Siis jos hylly on isompi kuin 1 - osanen ja yli metrin leveä.

Siirtelin siis keittiöni/olohuoneeni järjestystä, koska pitää saada tuo iso kissan kiipeilypuu mahtumaan sinne jotenkin järkevästi ja sellaiseen paikkaan missä ei ikkunasta/parvekkeen ovesta vetäisi hirveästi.

Tässä pari kuvaa uudelleen järjestetystä olohuoneestani :)

Tässä on kuvaa mun keittiön oviaukolta. Kiipeilypuu tulee tuohon tuon pienen pöydän viereen missä on tuo kynttelikkö, nurkkaan mitä ei tässä kuvassa näy.

Tässä kuvassa näkyy toi mun surkeen pieni telkkarini (Joka on kyllä ihan hyvä, minä en isoa telkkaria tarvi.) ja tuo kirjahylly missä on viinilasit sun muut tilpehöörät.


Jotta nyt saisitte jotain tolkkua miten huone oli ennen, niin sohva ja pöytä olivat toistensa paikoilla. :) Tästä kuvasta näkyy tuon sohvan entinen paikka.Wihihiii, nyt lähden nukkumaan. Pääai kello taas voittamaan mun aivot tässä juoksu kilpailussa. Kello se on jo 00.21. Onneksi huomenna on 9.00 aamu :) Mutta öitä!!

6 kommenttia:

 1. Ooh, mikä asunto! Olisi kiva nähdä enemmänkin kuvia ;) Klikkaanpa itseni lukijaksi ja alan tutustua kirjoituksiisi tarkemmin.

  VastaaPoista
 2. Apua miten upea sohva ja ruokailuryhmä! :O Vau, hienon näköinen asunto kyllä^^

  VastaaPoista
 3. Jjeps, onhan nuo kivat :) Kirppari tonkiminen kannattaa, sanon minä :) Puolet mun koko kämpästä on kirppareilta, ei tuu niin kalliiks :D

  VastaaPoista
 4. Onpas teillä hienoa! Ja tuo sohva, taisin just pyörtyä. :D Mistä ihmeestä olet sen löytänyt? :)

  VastaaPoista
 5. Hahaa, niinhän se on hieno. Tampereen jostai keisan kirppikseltä sen löysin :D

  VastaaPoista
 6. Ah... Aivan uskomattoman himoittavia huonekaluja sinulla <3 Upea sisustus kertakaikkiaan. Vaivaa on täytynyt nähdä ^^

  VastaaPoista